Vedete

Iulia Albu o face praf pe Rocsana Marcu: „Cap de porc”

Iulia Albu nu a fost deloc plăcut impresionată de una dintre fotografiile publicate de Rocsana Marcu pe pagina ei personală.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Iulia Albu o face praf pe Rocsana Marcu: „Cap de porc”icon photo
 
Iulia Albu a văzut o imagine publicată de Rocsana Marcu, în care apare alături de câinele ei, şi nu a putut să nu o taxeze pe vedetă pentru ţinută şi pentru postură.
 
„Întotdeauna mi-a plăcut capul de porc. Atât de mult încât până la urmă mi-am cumpărat un bulldog francez. Despre capul căţelului nu ar fi multe de spus. El este, punct. Despre capul stăpânei, la fel. Altele sunt “capurile” pe care nu aş fi vrut să le văd în această fotografie. Ţinuta… bănuiesc că este potrivită pentru o întâlnire cu un cap de porc. Atât. V-am spus cât ador bull-terrierii? #macracescpentrutine” a scris Iulia Albu pe blogul ei. 
 
Rocsana Marcu nu a avut încă nicio reacţie la comentariile făcute de stilistă şi nici nu a şters fotografie de pe pagina ei, semn că este mulţumită de ea şi ce a spus Iulia nu a afectat-o. Imaginea a strâns 500 de aprecieri din partea fanilor, semn că a fost pe placul lor. 
 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune