Iulia Albu s-a dezlantuit! L-a distrus pe Velea dupa ce el a facut-o zdreanta! Vezi cum l-a atacat! Razboi ca asta n-a fost niciodata in showbiz! Atentie, articol plin de expresii licentioase!

"Jihadul" s-a dezlantuit in platoul WOWbiz, atunci cand Iulia Albu a venit sa isi ia revansa fata de Alex Velea. Ea l-a numit manelist, el a atacat-o folosind cuvinte de ghetou. ##VIDEO126276##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDupa acest incident care a aruncat in aer showbizul romanesc, Iulia a sarit iar la gatul lui Velea si l-a facut praf. kalooga_36441" Incult", "nebun" sau "misogin" sunt cateva din descrierile pe care i le-a atribuit Iulia.

fara descriere##VIDEO126289##

"Omul are trei clase. Nici macar romaneste nu stie sa vorbeasca. Puteam sa trec ca a facut misto de mine cu gaina, ca m-a facut zdreanta, in fine. Probabil ca in anturajul lui toate o s*g in batista. Oamenii cu care am discutat, se pare ca acest baietel are probleme la mansarda. Alexandru Velea eu sunt mai frumoasa decat tine si pe mine nu ma poate calca nimeni din greseala in picioare. Tin sa il anunt ca am si mai multa scoala ca el. E foarte amuzant baietelul asta. Baietel, esti in Romania, nu te mai crede in ghetou in State! Vorbeste romaneste! Velea are probleme cu propria sexualitate. ", a spus Iulia la WOWbiz.

##VIDEO126290##

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate