Iulia Albu, scandal COLOSAL cu Luana Ibacka! Jurata "Bravo, ai stil" a facut-o cu ou si cu otet pe fosta sotie a lui Cabral! Ce replica usturatoare i-a dat EXCLUSIV

Iulia Albu e in scandal cu Luana Ibacka, fosta sotie a lui Cabral Ibacka! Reactia juratei “Bravo, ai stil!” a venit dupa ce blonda a “atacat-o”, fiind nemultumita de trofeul “Bau” pe care l-a primit in rubrica Iuliei Albu, din cadrul show-ului “WOWbiz”.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

Un nou scandal in showbiz! De aceasta data, protagonistele sunt Iulia Albu, jurata “Bravo, ai stil!”, si Luana, fosta sotie a lui Cabral Ibacka. In rubrica de moda pe care Iulia Albu o are in cadrul emisiunii “WOWbiz”, Luana Ibacka a fost notata, pentru o tinuta pe care a purtat-o, cu trofeul “Bau”. Din acest motiv, Iulia Albu e in scandal cu Luana Ibacka.

“Nu cred ca are niste nasturi cusuti pe o carpa, dupa care a fost legata la gat.  Niciodata nu facem mai multe zone de interes. Este ceva sinistru. Este una dintre cele mai slabe aparitii si o vom nota cu un trofeu BAU”, a spus Iulia Albu la rubrica ei de moda.

Reactia Luanei nu a intarziat sa apara. “Aceasta naluca ce suge agrafe, a gasit de cuviinta sa-mi analizeze tinuta (purtata la o lansare de restaurant). Concluzia: sunt "sinistra", iar carpa cu nasturi pe post de colier, ma plaseaza in adancurile prost imbracatelor! Intrucat televizorul este mobila in viata mea, iar baletul asta de vedetisme copiate e la ani lumina de preocuparile mele, ma amuz cand cineva care arata in halul asta, in loc sa caute consiliere psihologica, cheltuie banii pe accesorii si obiecte care nu ii pot crea (dupa cum se prezinta femeia), vreo identitate stabila. By the way...cine cauta verdicte in zona fashion, gaseste in social media, nu la televizor. Si avem si noi "pretty princess" bloggerite care informeaza cu bun gust, si vocabular fashion. Ii recomand acestei entitati otravite, sa isi dezvolte studiile si viata sexuala, pentru ca striga in ea aceste lipsuri!”, a scris fosta sotie a lui Cabral Ibacka pe pagina sa de socializare, astfel incat s-a ajuns ca Iulia Albu sa fie in scandal cu Luana Ibacka.

Iulia Albu, scandal cu Luana Ibacka, careia ii ureaza “succesuri” in cariera

Iulia Albu a facut-o cu ou si cu otet pe fosta sotie a prezentatorului tv: “Prefer la orice ora “sa sug” o agrafa, dar sa am o cariera bazata pe realizari concrete si studii superioare la facultati de prestigiu, neplatite, decat sa fiu raportata strict la a fi fosta sotie a unui star tv. Fireste ca ma amuza teribil declaratia stimabilei si notabilei personalitati marcante a culturii romanesti, ofuscata de un comentariu pertinent si, sincera sa fiu, nu stiu exact ce “as suge” in momentul acesta, insa cu siguranta am multumirea faptului ca am avut sansa de a nu ma naste talent si a muri speranta. Este adevarat, cu totii avem nevoie de psiholog pentru ca traim cu totii in Romania. Fiecare este liber sa-si caute sursa de informatii unde doreste, eu citesc mai mult presa financiara decat moda si niciodata de pe bloguri. O informez pe stimabila absolventa de Jurnalism la Spiru Haret, pe aceasta cale, ca forma corecta este “cheltuieste”, nu “cheltuie”, si ii doresc o viata frumoasa si imbelsugata pe masura “succesurilor” sale jurnalistice”, ne-a declarat Iulia Albu, vedeta care e in scandal cu Luana Ibacka.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate