Iulia Albu, schimbare de look! “O pițipoancă veritabilă”

Iulia Albu a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care are un look nu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice vedete din România. Nu o dată critcul de modă a ajusn în primele pagini ale presei cu ținutele ei șpi aparițiile ieșite din tipare.

Recent, pe pagina ei de Instagram Iulia Albu a publicat o fotografie în care are părul blond deschis, o nunță complet diferită de cea pe care o avea de obicei. „Cine susține că înăuntrul ei nu zace o pițipoancă veritabilă minte”, A scris Iulia Albu în dreptul fotografiei.

Urmăritorii au reacționat imediat, unii dintre ei spunând că acest look în vine foarte bine, alții sfătuind-o să revină la culoarea ei naturală. Vedeta a dezvălui că și-a schimbat culoarea părului cu ajutorul unei aplicații pe telefonul mobil și că nu și-a vopsit podoaba capitală, așa cum se aștepta toată lumea.

Citeste si: Asistentă din Sălaj, anchetată după ce și-a aruncat pruncul la gunoi. Fapta ei s-a aflat după ce s-a dus să își depună actele pentru căsătorie

Citeste si: Ultimele amănunte despre ce se întâmplă cu trupul lui Cornel Galeș! ”Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, lucrurile lui rămân acolo”

Citeste si: Averea ”secretă” a lui Cornel Galeș! După moartea Ilenei Ciuculete, ”văduvul” a investit peste 110.000 euro într-un apartament situat în Ilfov

Cum arată sora mai mică a Iuliei Albu

Puțini sunt cei care știu că năprasnica Iulia Albu are o soră mai mică. Fashion-editorul Iulia Albu evită să vorbească prea mult despre familia ei, mai ales după mariajul eșuat cu Mihai Albu, dar împreună cu sora ei a mai apărut, din când în când, în public.

Pe sora mai mică a Iuliei Albu o cheamă Karin. Tânăra are 34 de ani și și-a ales o meserie departe de lumina reflectoarelor. Iulia o ia pe Karin cu ea la evenimente mondene, dar ea nu pare atrasă de o carieră în fața camerelor de luat vederi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate