Iulia Vantur da tot din casa! A vorbit despre toti fostii ei iubiti si l-a recunoscut in final si pe actualul! Vezi cu cine se iubeste

Iulia Vantur a vorbit intr-un interviu acordat emisiunii Draga mea prietena despre fostele sale relatii. ##VIDEO238573##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Am iubit. Am ramas in relatii foarte bune cu oamenii care au fost in viata mea. Nu mi-a parut rau pentru nicio relatie. Am invatat din toate. Marius e un special, foarte creativ, asta ma fascinat la el. E un om de la care am invatat multe, am crescut multe. Alaturi de astfel de oameni, creativitatea mea explodeaza. M-a inspirat mult. Poate ca l-m inspirat si eu. Marius e un om curajos, crede in visurile lui si nu renunta niciodata. Vi se pare ca traiesc in puf? Nu e chiar asa! Inceputul lui a fost undeva pe la 18 ani. Nu imi pare rau ca s-a terminat. S-a terminat atunci cand trebuia", a spus Iulia Vantur.

fara descrierefara descriere"Bogdan Vladau e un episod din viata mea, unul foarte placut. Bogdan e un om bun, in ciuda comentariilor si a aparentelor. In plus, canta bine", a mai spus aceasta.

"E o relatie foarte frumoasa cu el. E bine asa cum e. Nu am negat niciodata relatia cu Salman Khan. E una foarte apropiata", a spus vedeta.

"Imi e dor de Stegan Banica, de glumele lui. E un tip foarte haios. Ne incalzeam cu glume inainte de emisiune cu glume. Cand ma ia dorul, il sun", a spus ea.

Intrebata din ce isi castiga existenta, Iulia Vantur a declarat ca are mai multe proiecte "unele vizibile, alte nu".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate