Iulia Vantur danseaza cu Mihai Petre, Pavel Bartos cu sotia lui, Anca, iar Alexia Eram arata ca stapaneste ritmurile latino

Sambata, 1 Decembrie, atunci cand ProTv implineste 17 ani, in cadrul super productiei ProTv e al tau, vedetele dau mana cu mana si sarbatoresc prin dans ziua tuturor romanilor si ziua ProTv.

Distribuie pe:

fara descriereIulia Vantur si Mihai Petre arata ca sunt doi romani mandri de tara lor si isi unesc pasii in ritm alert de muzica populara, neobositul nea Marin vine cu toti ai lui sa arate ca romanii se distreaza cel mai bine in familie, iar Edi Stancu si Silvia, doi dansatori pe care talentul i-a adus tocmai pe scena de la Dansez pentru tine il initiaza pe baietelul lor, Robert, in tainele coregrafiilor de sarbatoare.

fara descriereSambata nu se va dansa doar muzica populara, ci si samba si rumba. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, si partenerul ei vor demonstra ca sunt maestri in ritmurile latino. În hora mare a veseliei se prind si Pavel Bartos si sotia lui, Anca, care vor demonstra ca au talent la distractie.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate