Iulia Vântur, din nou lovită de necaz. Vedeta a mai pierdut o persoană dragă: „Maestra m-a învățat tot ce știu”

Iulia Vântur trece din nou prin clipe dificile după ce a primit vestea morții celei care i-a fost mentor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Pentru oamenii de pe întreg Globul, anul acesta este „o glumă”, așa cum spun mulți pe rețelele de socializare. Pandemia de coronavirus i-a afectat pe toți de la mic la mare, indiferent de statut.

Citeste si: Iulia Vântur vorbește despre relația cu Salman Khan: Este cumva vorba despre un copil?

Pe Iulia Vântur, însă, chiar este un an de doliu. După ce cu câteva săptămâni în urmă anunța moartea unui artist de la Bollywood care s-a stins din viață din pricina infecției cu COVID-19, vedeta este din nou în doliu. De această dată este vorba de o persoană foarte apropiată vedetei, de la care a avut foarte multe de învățat, după cum a spus chiar ea.

Iulia Vântur, din nou lovită de necaz. Vedeta a mai pierdut o persoană dragă: „Maestra m-a învățat tot ce știu”

Iulia Vântur a postat un mesaj trist pe rețelele de socializare, prin care anunța moartea celei pe care o numește mentor.

Citeste si: Iulia Vântur și Salman Khan, surprinși într-o ipostază neobișnuită: „El e foarte bun ca...”

„Sunt foarte tristă să aud că Saroj Ji nu mai e printre noi. Maestra m-a învățat tot ce știu, cum să fac playback pe o melodie, cum să dansez grațios și cum să fiu o eroină hindi într-un film. Trăirile sale neprețuite și drumul către perfecțiune pe care mergea… va rămâne întotdeauna un mentor pentru mine. Îți voi simți lipsa!”, a scris Iulia într-o postare pe o rețea socială.

Citeste si: Iulia Vântur, primele declarații despre sarcină: „Un dar de la Dumnezeu”

fara descriere

Saroj Khan, cea mai renumită coregrafă de la Bollywood, s-a stins din viață, la 71 de ani, în urma unui stop cardiac. Fiica legendei a confirmat trista veste pentru indianexpress.com.

În impresionanta sa carieră, a realizat coregrafia pentru mai mult de 2.000 de melodii și a colaborat cu cei mai mari actori de pe scena indiană a filmului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate