Iulia Vantur, Lady in Red! Uite cu ce mega decolteu l-a vrajit pe Dima de la LaLa Band

Dima Trofim a filmat săptămâna trecută primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cerşesc iubire”.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereInvitata specială şi cea care a jucat rolul femeii fatale în această poveste a fost Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare. Într-o rochie roşie semnată Cristina Săvulescu, Iulia şi-a intrat rapid în rol, ispitindu-l şi seducându-l pe interpret.

fara descriere“Deşi am destulă experienţă în ceea ce priveşte filmările, în ziua respectivă am trecut prin tot felul de stări. Ştiind că trebuie să dau totul şi că toţi acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emoţii... atât pozitive, constructive, cât şi unele total neînţelese, mai ales când filmam alături de Iulia, este o femeie superbă şi e foarte greu să te mai concentrezi la ceva în afară de ea. De fapt, acesta a fost rolul meu: să mă las sedus, cucerit, dominat de ea. Va fi o poveste cu multă nebunie, pasiune şi chimie şi abia aştept să mă văd în postura de bărbat sedus”, a explicat Dima.

fara descriere“Am acceptat invitaţia de a apărea în videoclipul piesei “Cerşesc iubire”, alături de Dima, pentru că mi-au plăcut piesa, scenariul şi echipa cu care am lucrat. În plus, Dima este extrem de talentat, aveam toată încrederea că va ieşi un proiect de calitate. A fost o experienţă foarte frumoasă şi abia aştept să-l vedeţi pe Dima cerşind iubire de la mine”, a spus Iulia Vântur.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate