Iulia Vântur, prima reacție despre scandalul momentului din India! Familia lui Salman Khan, implicată într-un dosar de trafic de droguri?

Este subiectul momentului în Mumbai! Mai mulți oameni din lumea filmului au fost interogați într-un scandal cu substanțe interzise.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

iulia vantur
Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de ani buni de zile

 


In articol:

Televiziunile din India vorbesc încontinuu despre acest subiect. Cazul morții actorului Sushant Singh Rajput a ridicat foarte multe semne de întrebare. El a fost găsit mort în apartamentul său din Mumbai, pe data de 14 iunie. Autoritățile au stabilit că este vorba despre o sinucidere, însă s-a aflat că bărbatul în vârstă de 34 de ani ar fi consumat substanțe interzise.

Cu trecerea zilelor, numărul persoanelor implicate în acest scandal începe să crească. Actrițe cunsocute și tot mai multe persoane din lumea filmului au fost interogate în scandalul cu drogurile din Mumbai. Până în acest moment, cea mai cunoscută actriță implicată în acest scandal este Deepika Padukone. Au mai fost interogate și actrițele Shraddha Kapoor şi Sara Ali Khan, sâmbătă, 26 septembrie, la sediul Biroului pentru Controlul Stupefiantelor (Narcotics Control Bureau, NCB) din Mumbai. Nu a durat mult până presa din India a făcut legătura din acest caz cu familia actorului Salman Khan.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Iulia Vântur, despre scandalul substanțelor interzise din Mumbai

Iulia Vântur, iubita lui Salman Kan, a negat orice legătură cu acest caz. Celebra româncă a trimis un răspuns în acest scandal prin intermediul avocatei sale.

iulia vantur
Iulia Vantur neagă implicarea sa sau a iubitului ei în scandalul momentului din India

„Dorim să vă comunicăm că informațiile publicate în articolul mai sus menționat sunt totalmente nereale, iar asocierea dnei Vântur sau a dlui Salman Khan cu subiecte legate de droguri sau alte fapte de natură penală, reprezintă o gravă afectare a imaginii acestora”, a fost reacția Iuliei Vântru, transmisă prin intermediul avocatei sale, Luiza Neagu.

Salman Khan nu a intârziat să reacționeze în acest scandal. Precum Iulia Vântur, celebrul actor de la Bollywood a negat orice fel de implicare în acest caz.

O celebră actriță indiană, apropiată a familiei lui Salman Khan, reținută 

Rhea Chakraborty, o celebră actriță de la Bollywood și apropiată familiei lui Salman Khan, a fost arestată într-un caz legat de consumul de substanțe interzise. Vedeta a recunpscut că procura stupefiante pentru prietenul lui. Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Iulia Vântur, accident în casa lui Salman Khan! Ce a pățit românca

Salman Khan și Iulia Vântur sfidează criza financiară. Emisiune cu salariu de 70.000.000 de euro în India

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Iulia Vântur muncește pentru Salman Khan, cum muncea pentru bunici!

Iulia Vântur, declarații șoc despre relația cu Salman Khan! E prima oară când spune cu subiect și predicat care e relația lor! ”Încă nu ne-am căsătorit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies