Iulian este căutat fără încetare de sâmbătă. Mama lui nu mai are nicio speranță că fiul ei este în viață, însă un semn divin a venit când toată lumea se aștepta mai puțin

Iulian, băiețelul de opt ani din Constanța este căutat de părinți, autorități și localnici de zile întregi, însă fără vreun rezultat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Căutările băiatului dispărut sâmbătă din Constanța continuă, iar părinții și localnicii sunt disperați să îl găsească pe copilul de opt anișori care a dispărut din fața casei în mod neașteptat. 

fara descriere

Citeste si: Noi informații despre cazul băiețelului din Pecineaga, dispărut de acum trei zile

Citeste si: Declarația terifiantă a fetei de 16 ani din Giurgiu violată și torturată pentru un ritual satanic: „Tu vei deveni nevasta mea!”

Citeste si: Drama în familia lui Ion Dolănescu! Ionuț, fiul secret al rapsodului, și-a pierdut mama: ”Dumnezeu sa odihnească sufletul mamei mele in pace!” EXCLUSIV

Iulian este căutat fără încetare de sâmbătă. Mama lui nu mai are nicio speranță că fiul ei este în viață, însă un semn divin a venit când toată lumea se aștepta mai puțin

Mama băiețelului nu știe ce să mai creadă și își face tot felul de filme prin care să își mai aline suferința. Însă una dintre ipotezele mamei s-ar putea să se clarifice și băiatul să fie încă în viață. În locul în care se efectuează căutările și-a făcut apariția un porumbel alb care a stat zeci de minute și a asistat la întreg procesul de căutare. Se știe că porumbelul alb este un semn al păcii, ceea ce înseamnă că există posibilitatea ca pasărea să transmită un semn că întreg procesul de salvare se va sfârși cu bine. 

fara descriere

Mama copilului nu mai are nicio speranță și spune cu lacrimi în ochi că ar vrea să își păstreze speranța, dar nu crede că fiul ei va mai putea fi găsit teafăr.

„Sperăm că-l găseşte într-un fel sau altul. Speranţe că mai e în viaţă nu am“, spune mama lui Iulian. 

fara descriere

Mama lui Iulian le-a povestit anchetatorilor că  în seara dispariţiei a vorbit cu fiica ei, Andreea. Ea i-a povestit că sâmbătă a plecat împreună cu Iulian să se plimbe cu rolele. În zona canalului s-au despărţit:  fetiţa s-a întors acasă, însă Iulian nu. Nu a spus nimănui unde pleacă şi de atunci nu a mai fost văzut. Ceilalţi copii din sat au povestit că Iulian obişnuia să plece des de acasă, fiind văzut în parc şi în diverse alte locuri din comuna Pecineaga.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate