Iulian Pîtea, dezvăluire de senzaţie după Exatlon! ”Naomi este îndrăgostită de Alin” EXCLUSIV

La întoarcerea din Republica Dominicană, Iulian Pîtea a povestit ce simţea Naomi pentru colegul său de echipă!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Exatlon România sezonul 2 a avut de toate! Final controversat, ”faimoşi” care au plecat din competiţie fără să dea vreo explicaţie, nervi, tensiuni, dar şi… legături romantice!

Astfel, dacă ”fabulosul” Pîtea a trăit, în Republica Dominicană, o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Gonzales din Mexic, ei bine, în echipa ”războinicilor”, una dintre fete ar fi dezvoltat o pasiune pentru un coleg de echipă, chipeşul Alin! (intră să vezi cât de dur a atact-o Naomi Muscă pe Ana Otvoş după Exatlon)

Iulian Pîtea a spus adevărul despre pasiunea lui Naomi pentru Alin Andronic! Ce atitudine a avut însă bărbatul

Femeia pe care colegii o arată cu degetul este Naomi, cea care a făcut tot felul de gesturi lascive pe lângă Alin atâta vreme cât a stat în show!

fara descriereO dovadă în aceste sens stau şi dezvăluirile făcute la scurt timp de la revenirea în ţară de unul dintre concurenţi! Iulian Pîtea a spus adevărul despre pasiunea lui Naomi pentru Alin Andronic! Într-o declaraţie făcută în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, acesta a dezvăluit ce simţea tânăra de doar 19 ani pentru finalistul Exatlon. ”Era îndrăgostită de el! Îl plăcea. Era evident acest lucru! Din păcate pentru ea, Alin nu i-a răspuns la fel, el o vedea doar ca pe o colegă”, a povestit Iulian.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate