Iulian Pîtea, dezvăluiri emoționante despre marea lui dezamăgire în dragoste, Ana Laura Gonzales! ”Mă pregăteam să mă mut la ea” EXCLUSIV

Iulian Pîtea, simpaticul Războinic din cel de-al doilea sezon al Exatlon a decis să își deschidă sufletul și să povestească se s-a întâmplat, cu adevărat, între el și Ana Laura Gonzales, miniona de origine mexicană de care se amorezase în Republica Dominicană.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai mult, recunoaște Războinicul Iulian Pîtea, despărțirea lor a fost una destul de dureroasă având în vedere că el își făcuse planuri cu Ana Gonzales.

Citeste si: Ana Otvoș a îmbărcat rochia de mireasă înaintea lui Beatrice Olaru! Cum arată războinica de la Exatlon?

Citeste si: Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Iulian Pîtea, bătut de antrenorul său, până la sânge: „Nu am mai fost om, mi s-au tăiat aripile”

”Eu eram foarte hotărât să fiu cu ea. Adică, la modul că deja îmi făceam planuri, mă pregăteam să mă mut la ea. Mă apucasem chiar și de cursuri de limbă spaniolă, mai era puțin și mă mutam acolo, în Mexic, ca să fiu lângă ea”, ne-a spus, sincer, Iulian Pîtea. Dioar că toate planurile lui au fost date peste cap de o despărțire rapidă, o ruptură pe care el a resimțit-o lăuntric.

”Noi ne-am despărțit. Acum, nici  nu mai păstrăm legătura. Ea are un iubit... Asta e, eu mă gândeam să mă reprofilez pe surf, să devin instructor, iar Ana Gonzales... are iubit. Așa a fost să fie, m-a durut, dar trec peste. Am și ajutor, mă văd și eu cu cineva, avem acum o relație. O să o prezint la momentul oportun”, ne-a mai spus Iulian Pîtea.

Iulian Pîtea şi Ana Laura Gonzalez s-au cunoscut la Exatlon, în timpul confruntărilor internaţionale, s-au sărutat şi şi-au făcut promisiuni că se vor revedea atunci când vor putea. Pîtea şi Ana Laura păreau să fie la început de drum într-o frumoasă poveste de dragoste născută în Republica Dominicană, doar că totul s-a terminat brusc. ”Sigur, a fost un moment foarte frumos în Dominicană. Cred că Iulian este o persoană extraordinară.

Ținem legătura, doar că ne desparte distanța. Ne concentrăm asupra carierelor noastre, eu am o carieră aici, el are proiecte acolo. Sper ca într-o zi să vizitez România, am auzit că este o țară extrem de frumoasă și că are o cultură extraordinară”, a dezvăluit Ana Laura la FanArena, ca un fel de mesaj de adio.

 

Simia, îndrăgostită de Iulian Pîtea

Iulian Pîtea a aruncat bomba în privinţa relaţiei cu Ana Simia Ţăran! ” Sincer, eu am considerat-o mereu o atletă foarte bună, dar pe de altă parte, nu mi-a fost frică să spun că o să ne încurce, o să ne strice atmosfera în echipă! Era răuticoasă din foarte multe puncte de vedere şi, iniţial, nu am înţeles-o de ce. Dar... după, am realizat! Simia era îndrăgostită de mine, lucru pe care l-am simţit de mai multe ori! La vilă, de exemplu, avea tot felul de gesturi, îşi punea picioarele pe mine, mă atingea, cică involuntar, în fine... La un moment dat, şi fetele şi-au dat seama! Eu încercam să stau deoparte, simţeam energia aia a ei, dar mie nu îmi făcea plăcere. Dacă ar fi fost ceva şi din partea mea, aş fi acceptat, fiindcă dacă simt ceva, o fac, fără să gândesc! Însă, nu, nu mă interesa ca femeie şi, sincer, m-a bucurat când a ieşit de la Exatlon”, a spus ”Războinicul” pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies