Iulian Pîtea, la Exatlon sezonul 3!

Iulian Pîtea este foarte entuziasmat de viaţa lui de după Exatlon România.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Războinicul a concurat la Exatlon în sezonul 2, dar are planuri şi pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii-fenomen de la Kanal D.

Pîtea are de gând să plece în Mexic în vizită la Ana Laura Gonzalez, dar vrea să meargă şi în Republica Dominicană, ca să fie alături de noii concurenţi de la Exatlon.

”Pana in martie trebuie sa schiez, sa ma simt bine. Si din martie trebuie sa merg in Mexic! O sa vreau sa invat sa fac surf, sa vizitez Mexicul si mai am o idee, mi-a venit chiar azi. Daca o sa merg in Mexic, incepand si sezonul 3 la noi… Abia astept sa inceapa, o sa-l urmaresc maxim! Pe 12, la ora 20:00, sa va uitati! Toata lumea se uita la Exatlon! Si primul om pe care il cunosc de acolo este Mario Fresh! (…)

fara descriere

Ideea este sa se astepte la ceva frumos! Ideea e ca o sa apar! Nu se stie cand! Dar vreau sa ii vad, vreau sa ii simt, pentru ca, in martie, daca plec in Mexic, mi-am propus sa ma duc pana la Las Terrenas, in Republica Dominicana, daca exista posibilitatea asta si sa ii vad live!”, a spus Iulian Pîtea într-un live pentru Exatlon România. Vezi aici cine sunt cei 10 Faimoşi care vor participa la Exatlon sezonul 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate