Iulian Pîtea: tot adevărul despre finala EXATLON! Care este relaţia cu Alin Andronic? Interviu EXCLUSIV WOWbiz.ro

Iulian Pîtea vorbeşte în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre finala Exatlon România Sezonul 2 şi dezvăluie care este relaţia lui cu Alin Andronic în acest moment.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

După finala Exatlon, Iulian Pîtea s-a trezit în mijlocul unor discuţii destul de încordate în mediul online. Deşi sportivul a fost învins în finala masculină de Alin Andronic, internauţii îl acuză că i-a întors spatele acestuia în finala cu Beatrice Olaru. Iulian a vorbit şi despre relaţia lui cu Alin în acest moment, mai ales că au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi certat şi că din buni prieteni au ajuns la cuţite.

WOWbiz.ro: Iulian, ce s-a întâmplat între tine şi Alin în Republica Dominicană? Este adevărat că v-aţi certat înainte de finală?
Iulian Pîtea: Între mine şi Alin, relaţia a fost una excelentă tot timpul. În momentul în care s-a accidentat, atmosfera în echipă a avut de suferit în general. El a preferat să stea singur mai mult. Am preferat să-l las să se regăsească, să-şi revină psihic şi fizic, aşa am considerat în momentul ăla că este mai bine. Ulterior am discutat despre asta şi cred că a înţeles demersul meu.

WOWbiz.ro: Există voci, mai ales în mediul online, care spun că i-ai întors spatele lui Alin Andronic şi că ai ales-o pe Betty...
Iulian Pîtea: Am primit acum mesaje în care sunt făcut parşiv, pentru că i-am întors spatele lui Alin în finală. În realitate, am fost de partea lui Betty pentru că în acel moment toată lumea credea că ea nu are nici o şansă. De exemplu, dacă ar fi fost o finală între Alin şi Ana Otvoş, aş fi încercat să-l ajut pe Alin, aş fi fost de partea lui 100%, pentru că am fi vorbit de un meci echilibrat. Lui Betty nimeni nu-i dădea şanse cu Alin.

 

WOWbiz.ro: În imaginile difuzate la Kanal D pare că ai ajutat-o, totuşi, mai mult pe Betty. Cum a fost în timpul finalei?
Iulian Pîtea: Am încercat să le dau sfaturi amândurora în timpul finalei. Betty a fost foarte receptivă, cel puţin la al doilea traseu pe care-l cunoşteam bine şi am putut s-o învăţ câteva trick-uri. La Alin a trebuit să insist, însă el nu a acceptat ajutorul meu. I-am respectat decizia. 

WOWbiz.ro: Ce s-a întâmplat cu Betty după finală?
Iulian Pîtea: Betty s-a simţit foarte prost la final, când a văzut că Alin abandonează. Am mers la ea şi i-am zis că nu trebuie să se simtă prost, că nu este vina ei, că este totuşi şansa ei şi nu trebuie să-i dea cu piciorul.

WOWbiz.ro:  Dar cu Alin? Care este relaţia ta cu el în acest moment?
Iulian Pîtea: Relaţia mea cu Alin este în acest moment una bună, am vorbit cu el şi după ce am ajuns acasă. Avem câteva ore vorbite la telefon, m-a invitat în Germania.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: