Iulian, tatăl ”Micului Hercule”, a picat examenul de antrenor de box şi e supărat: ”Nu ni s-a spus că dacă încercuim un răspuns bun şi unul greşit se ia în considerare răspunsul greşit!”

Iulian, tatăl lui Giuliano Stroe, este scandalizat de faptul că a picat examenul pentru carnetul de antrenor.

Autor: Petru Luca

Puştiul Giuliano Stroe (14 ani), originar din comuna Icoana (judeţul Olt), a intrat in Guiness Book acum 6 ani, atunci cand a uimit toata lumea cu exercitiile sale fizice formidabile. În ultimul an, tatăl lui Giuliano şi-a orientat băieţii, pe Giuliano şi pe Claudio, spre box, amenajându-le un ring chiar în curtea casei.

Dorind să practice meseria de antrenor de box, Iulian Stroe, părintele lui Giuliano, a dat zilele trecute examenul necesar la Bucureşti, picând însă cu brio. 

”Ieri, la Centrul Olimpic de formare si perfectionare a antrenorilor, am dat testul de admitere pentru scoala de antrenor de box la Bucureşti, la Lia Manoliu. Ironia sortii a făcut ca astăzi sa mă duc şi sa aflu rezultatul: am luat 4.60. Au fost întrebări la care eu am încercuit doua răspunsuri, eu am încercuit un răspuns bun şi unul greşit- asta a fost ...asta mi-am adus aminte pe moment- şi pentru asta mi s-a pus răspunsul la întrebare greşit. Eu am învăţat şi degeaba, alţii au dat 100 de euro şi au luat! Se poate mă, nene, aşa ceva? Ştiu ca suntem în România, dar... Nu ni s-a spus ca dacă încercuim un răspuns bun şi unul greşit iţi pune răspunsul greşit la întrebare.

Vă place sau nu sa auziţi, preţul a fost de 100 euro pentru admitere!”, a răbufnit tatăl ”Micului Hercule”. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

“Micul Hercule” a ajuns să facă reclamă la cârnaţi şi crenvurşti! Giuliano Stroe şi-a pus mezelurile pe capota maşinii!

Mama Micului Hercule face antrenamente de forta cot la cot cu barbatii din casa ei! Uite-o pe Ileana cum loveste cu furie in sacul de box!

Oltin Hurezeanu trage dupa el o masina de 1,2 tone! Toti spun ca e slab pregatit, in realitate e un Hercule

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies