Vedete

Iuliana Doroftei de la “Bravo, ai stil!” da cartile pe fata! Vezi daca are sau nu iubit si ce premiu senzational a castigat de curand | VIDEO

Iuliana Doroftei spune daca are sau nu iubit. Vezi ce a mai facut tanara in ultimele luni.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Iuliana Doroftei, castigatoarea celui de-al treilea sezon al show-ului "Bravo, ai stil!" si finalista la "Bravo, ai stil! All Stars" a defilat la lansarea colectiei prietenei ei, Emiliana Burghelea.

Cele doua tinere, extrem de populare printre fanii emisiunii care le-a consacrat, au fost o perioada certate, dar acum sunt din nou foarte apropiate si se ajuta reciproc.

Revenind insa la frumoasa Iuliana, trebuie sa spunem ca aceasta are o multime de proiecte dupa o vara in care si-a dorit mai mult sa se relaxeze.

"Mi-am luat o pauza dupa un an de "Bravo, ai stil!". M-am distrat, am si muncit putin, dar, gata, a venit toamna asa ca ma voi ocupa din nou serios de proiectele mele si, va spun in premiera, ma apuc de vlog. Asta-vara am castigat titlul de Miss Diamond si voi reprezenta Romania la un concurs international. Sunt foarte fericita, mai ales ca am si castigat o vacanta in Cuba, Mexic si Maldive", a povestit Iuliana.

Tanara de 20 de ani este incantata si de numarul mare de prieteni pe care il are pe retelele de socializare. Fanii ii fac o multime de surprize, astfel incat protagonista noastra nu se simte niciodata singura si nici n-are cum sa fie trista.

"Am multi prieteni pe instagram si pe facebook si le multumesc ca sunt mereu alaturi de mine. Primesc in fiecare zi mesaje emotionante, poze, tablouri si alte cadouri frumoase de la ei. Ma inveselesc mereu", a spus influencer-ul.

Vezi pe kfetele.ro daca tanara are o relatie amoroasa

Galerie foto