Vedete

Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic in finala „Bravo, ai stil!”: „Ce personalitate sa aiba asta? Silvia e unica, adevarata, sincera, nu o mimoza care plange la fiecare doua secunde”

Dupa finala „Bravo, ai stil!”, Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Pe site-urile de socializare, Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic. Fanii au reactionat dupa finala „Bravo, ai stil”, difuzata sambata seara, la Kanal D, remarcand faptul ca Iuliana nu a avut moral. (vezi ce s-a intamplat intre Silvia si Iulia Albu dupa finala)

Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic: "Atunci cand a pierdut, nici macar un pic de fairplay"

„Ce personalitate să aibă asta? Nu vezi că atunci când a pierdut, nici măcar un pic de fairplay, să o felicite pe Silvia?...o respect pe Silvia că e unică, adevărată, sinceră, nu o mimoza care plânge la fiecare două secunde”, a scris un fan, aprobat si de altii.

Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic: „Si cand o intrebi ce poartăae ea, da in babaieli"

In urma finalei „Bravoi, ai stil!”, Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic. „Si când o întrebi ce poartă pe ea, dă în bâlbâieli....De faptul ăsta fanii fanatici nu zic...că idolul lor nici cu ce e îmbrăcată nu ştia să zică...”, a spus un admirator al Silviei.

Galerie foto