Vedete

Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic in finala „Bravo, ai stil!”: „Ce personalitate sa aiba asta? Silvia e unica, adevarata, sincera, nu o mimoza care plange la fiecare doua secunde”

Dupa finala „Bravo, ai stil!”, Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic in finala „Bravo, ai stil!”: „Ce personalitate sa aiba asta? Silvia e unica, adevarata, sincera, nu o mimoza care plange la fiecare doua secunde”icon photo

Pe site-urile de socializare, Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic. Fanii au reactionat dupa finala „Bravo, ai stil”, difuzata sambata seara, la Kanal D, remarcand faptul ca Iuliana nu a avut moral. (vezi ce s-a intamplat intre Silvia si Iulia Albu dupa finala)

Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic: "Atunci cand a pierdut, nici macar un pic de fairplay"

„Ce personalitate să aibă asta? Nu vezi că atunci când a pierdut, nici măcar un pic de fairplay, să o felicite pe Silvia?...o respect pe Silvia că e unică, adevărată, sinceră, nu o mimoza care plânge la fiecare două secunde”, a scris un fan, aprobat si de altii.

Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic: „Si cand o intrebi ce poartăae ea, da in babaieli"

In urma finalei „Bravoi, ai stil!”, Iuliana este criticata pentru ca a fost labila psihic. „Si când o întrebi ce poartă pe ea, dă în bâlbâieli....De faptul ăsta fanii fanatici nu zic...că idolul lor nici cu ce e îmbrăcată nu ştia să zică...”, a spus un admirator al Silviei.

 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune