Iuliana Luciu: ”Număram scările până se trezea tata ca să intru în casă”

Iuliana Luciu a povestit într-un interviu despre tatăl ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Iuliana Luciu a făcut dezvăluiri despre tatăl ei într-un interviu acordat pentru un post de televiziune. Vedeta a povestit că, atunci când ajungea acasă și încuia ușa, uita să scoată cheia din broască, astfel că Iuliana rămânea pe dinafară și începea să numere...scările!

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Ce frumoși sunt împreună! Andreea Mantea, Cristi Mitrea și fiul lor, David, la restaurant în Istanbul

„Eu de la 16 ani m-am pregătit pentru Asia Express. Tatăl meu, pe care îl ştiţi foarte bine, când era el foarte bine dispus şi ajungea acasă şi uita să scoată cheia din uşă, eu mă întorceam de la şcoală flămândă, mă rog, uşa închisă şi uite cum stăteam eu şi aşteptam câteva ore, număram scările până se trezea el ca să intru în casă. Despre foamete ştiu pentru că am ţinut dieta foamea, adică sunt obişnuită cu ea”, a povestit Iuliana Luciu.

Ce spre despre Margherita de la Clejani

„Eu am încercat să o înţeleg pe Marga pentru că eram într-o situaţie foarte grea pentru ea, era total ieşită din zona ei de confort şi la un moment dat se adună. Când nu dormi bine, când nu mănânci, când nu ai unde să te speli şi te speli doar cu apă rece. Când nu eşti obişnuită cu greul, dar eu sunt obişnuită cu greul că de la 16 ani sunt pe picioarele mele”, a mai spus sora cea mică a Nicoletei Luciu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate