Iuliana Luciu, sexy în valurile mării! Uite cum arată apetisanta tânăra în costum de baie! Pentru domni e un vis frumos...VIDEO EXCLUSIV!

Iuliana Luciu, sexy în valurile mării! Uite cum arată tânăra 100% naturală în costum de baie!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Iuliana Luciu este destul de "scumpă" la vedere în ultima vreme, misterioasa vedetă alegând cu atenţie evenimentele mondene la care participă. Paparazzii noştri au avut însă norocul să o întâlnească pe şturlubatica tânără chiar la malul mării, în toată splendoarea ei, sub razele soarelui.

Citeste si: Nicoleta Luciu este demolată de fani din cauza postărilor de pe internet: “Dacă n-ai activitate, mai fă un copil, dar nu te mai prosti în halul ăsta!”

fara descriere

Spunem "şturlubatică" pentru că protagonista noastră şi prietena ei le-au oferit involuntar fotografilor un spectacol de toată frumuseţea, în valuri.

Iuliana Luciu, sexy în valurile mării! Vedeta s-a bălăcit zeci de minute!

Sora mai mică a Nicoletei Luciu arată foarte bine, are un corp armonios, bine întreţinut la sală, şi nu avem cum să nu remarcăm că fosta asistentă tv este o adevărată norocoasă care nu are aproape deloc celulită.

Citeste si: Iuliana Luciu a îmbrăcat rochia de mireasă! "Uite ce-ai pierdut! O să mă duc la el la nuntă şi o să-i stric nunta"

 

fara descriere

Cusurgii cum suntem, i-am căutat defecte frumoasei vedete, dar de data aceasta nu am avut succes. Iuliana este o adevărată privelişte pentru turişti şi chiar nu putem să negăm asta.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate