Iuliana Luciu și-a făcut un nou iubit! Cu cine se iubește sora Nicoletei Luciu! "Să îţi trăiască bărbatul"

Iuliana Luciu se pare că iubește din nou, iar Ruby a dat-o de gol pe sora Nicoletei Luciu. Cu cine se iubește frumoasa șatenă?

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Iuliana Luciu
Iuliana Luciu


In articol:

Iuliana Luciu iubește din nou și se poate declara o femeie împlintă la momentul actual. Ruby a fost cea care a dat-o de gol pe frumoasa șatenă. Se pare că sora Nicoletei Luciu este într-o relație cu un cunoscut hairstylist. 

Iuliana Luciu iubește din nou

Iulia Luciu este una dintre cele apreciate vedete de la noi din țară. De cele mai multe ori, frumoasa vedetă și-a ținut relațiile amoroase ascunse de ochii curioșilor. Fiind o fire destul de pretențioasă, Iuliana și-a ales cu grijă partenerul de viață. În urmă cu ceva timp, sora Nicoletei Luciu vorbea despre cum trebuie să fie bărbatul care să îi cucerească inima.

„Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Iuliana Luciu
Iuliana Luciu

Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, declara acum ceva timp Iuliana. 

Iuliana Luciu
Iuliana Luciu și Capet

Totuși, Iuliana, în vârstă de 33 de ani, se pare că iubește din nou! Ruby a dat-o de gol pe frumoasa șatenă, atunci când era la uşa unui cunoscut hairstylist, chiar de ziua acestuia. Surpriza a venit în momentul în care Iuliana a deschis ușa. Se pare că este vorba hairstylist Marian Capet.  

„La mulţi ani! Iuliana, să îţi trăiască bărbatul, să fiţi fericiţi”, le-a urât Ruby.

sursă cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”: Halit, parasit de Yildiz

Se va isca o răscoală împotriva Reginei Angliei? Zeci de angajați au pornit o revoltă împotriva monarhului

Evitati aceste produse! S-a descoperit ca au substante toxice si provoaca numeroase boli. Sunt blestemul secolului 21

Un profesor a fost amendat pentru că a jignit o elevă care nu voia să intre în biserică! "Ţigancă păgână!"

Raluca Badulescu da moda! Cu ce tunsoare si-a surprins colegii de platou? „Asa era pieptanatura mea din tinerete”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies