Iuliana Luciu, tentata sa se intoarca la tv! VIDEO EXCLUSIV

La mai bine de un an de cand isi avertizase sefii ca va renunta la televiziune, lucru pe care l-a si facut in februarie 2016, Iuliana Luciu incepe sa duca dorul camerelor de luat vederi. ##VIDEO502153##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere Atinsa incurabil de microbul televiziunii si petrecandu-si ani buni in fata camerelor de luat vederi, Iuliana Luciu lasa sa se inteleaga ca ar fi tentata sa revina pe sticla. Dar nu in orice conditii si nici cu orice pret, ci doar in anumiti termini bine stabiliti.

fara descriere “De obicei, alegerile pe care le fac in viata le fac pentru ca trebuie sau asa simt eu pe moment. Nu pot sa spun daca regret sau nu regret decizia mea de atunci. A fost foarte frumos, cat timp am fost asistenta, am invatat multe lucruri chiar daca lumea crede ca sa fii asistenta nu e asa mare lucru, chiar este! Da, cand sunt acasa ma uit la emisiunea unde am fost asistenta, la Simona (n.r.: Simona Gherghe)”, a declarat Iuliana Luciu.

Intrebata daca ar accepta sa fie asistenta tv pentru sora sa, Nicoleta Luciu, pe post de prezentator tv, Iuliana a recunoscut ca propunerea i se pare tentanta.

“As accepta sa fiu o asistenta activa, da. O asistenta care sa arate ca poate sa faca lucruri, de ce nu!”, a spus Iuliana Luciu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate