Iuliana Marciuc si Adrian Enache nu pun gura pe carne saptamana asta: "Ne abtinem de la orice"

Realizatoarea TV a mărturisit că şi-ar fi dorit să ţină tot postul, aşa cum o făcea în alţi ani, dar programul încărcat nu i-a permis.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereIuliana Marciuc si Adrian Enache sunt doua persoane credincioase si incearca sa faca toate cele de cuviinta. Cuplul se pregateste acum pentru Sarbatoarea Craciunului si a inceput sa posteasca.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

"Nu am ţinut postul întreg, dar săptămâna asta îl ţin. Aş fi vrut mai mult, dar am avut filmări pe teren, multă muncă şi a fost imposibil. Plecările nu mi-au permis să postesc, corpul meu nu ar fi avut puterea să funcţioneze. Şi David, şi Adrian vor ţine post. Nu că ar trebui, pentru că fiecare face ce vrea, ce crede, dar Adrian e un om credincios, mereu ţine posturile. Iar dacă nu poate, tot aşa, din cauza programului încărcat, măcar o zi pe săptămână reuşeşte. În ceea ce priveşte ultima săptămână, clar ne abţinem de la orice. Merg şi la spovedanie. Am un duhovnic al meu, la Biserica «Sfântul Spiridon Cel Vechi», acolo unde l-am botezat şi pe David", a declarat Iuliana Marciuc, pentru Ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate