Vedete

Iuliana spune adevarul dupa ce a pierdut finala "Bravo, ai stil! All Stars" Vezi care este juratul ei preferat. A criticat-o de nenumarate ori EXCLUSIV

Iuliana Doroftei are un jurat preferat la "Bravo, ai stil!". Vezi despre cine e vorba.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Iuliana spune adevarul dupa ce a pierdut finala "Bravo, ai stil! All Stars" Vezi care este juratul ei preferat. A criticat-o de nenumarate ori EXCLUSIVicon photo

Iuliana Doroftei a avut emotii mari in finala "Bravo, ai stil! All Stars", dar a fost convinsa ca va castiga. Dezamagita de rezultat, protagonista noastra a avut totusi puterea de a-si felicita rivala, pe Silvia, si de a le promite sustinatorilor ei multe surprize frumoase.

"O felicit pe Silvia! Ii doresc multa fericire si liniste sufleteasca. Sper sa foloseasca banii castigati in scopuri onorabile. Sunt dezamagita si obosita. Am muncit foarte mult si ma asteptam la alt rezultat. Ma bucur insa cand vad cati romani ma sustin. Am primit zeci de mii de mesaje de la oameni care ma incurajeaza si imi spun ca am fost foarte buna, ca am avut o evolutie laudabila. Tocmai pentru ei voi continua sa fac foarte multe lucruri frumoase in domeniul acesta. "Bravo, ai stil!", a fost doar inceputul", a declarat Iuliana.

Ei bine, cand a venit vorba despre juriu, protagonista noastra nu si-a ascuns admiratia fata de unul dintre jurati. Mai exact este vorba despre o urmasa a Evei.

"Imi place foarte mult de Iulia Albu", a spus Iuliana pentru WOWbiz.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune