Iuliana Tudor, despre momentele de cumpănă petrecute alături de soţul ei: ”A fost foarte greu, dar...”

Discretă şi o apariţie mereu elegantă, Iuliana Tudor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. De curând, ea şi-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni TV şi a vorbit despre soţul ei.

Autor: T.S.
Invitată în cadrul unei emisiuni, prezentatoarea a vorbit despre momentele de cumpănă prin care a trecut, dar şi despre bărbatul care îi este alături neîncetat de 21 de ani.

 

"Răzvan este norocul meu. Pentru că nu poţi, dacă nu ai un om care să te înţeleagă, să aibă răbdare, să ştii că este acolo şi te aşteaptă... Gândeşte-te că şase ani de zile eu veneam acasă două zile şi îmi luam concediu doar o săptămână pe an. A fost foarte greu şi cu toate astea a rămas", a mărturisit Iuliana.

Iuliana Tudor şi soţul ei, Răzvan, sunt din Băicoi, s-au întâlnit la biserică, în noapte de Înviere şi de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, rodul dragostei lor fiind un băieţel.
 
"Sunt de la 19 ani cu Răzvan. Venea în Bucureşti şi stătea cu mine. Noi suntem amândoi din Băicoi. Ne-am întâlnit la biserică, în noaptea de Înviere. De atunci am rămas împreună. Nu există femeie să aibă un bărbat cum e Răzvan. El este cel de care am avut nevoie şi de care am nevoie în continuare. După 19 ani de căsnicie nu s-a schimbat nimic, noi suntem ca la început.
Am avut şi noi furtuni, este evident. Noi când ne certăm trecem printr-o zonă civilizată", a povestit prezentatoarea în urmă cu doi ani. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

WOW sau BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o apariţie de WOW! Felicitări!” Cine sunt vedetele care au cucerit-o total pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Un poliţist a murit în timp ce se afla la muncă!

Pedofilul care a corupt online mii de fetiţe a fost liberat conditionat din inchisoare

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Boala pe care o poți face dacă bei prea multă apă. Poate duce la deces

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Capcanele vaccinului rusesc Sputnik V. Arma secretă a lui Putin

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies