Vedete

Iuliana Tudor, gânduri despre Cristian Ţopescu: "Am pierdut cu toţii un OM bun"

Iuliana Tudor, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România, a lansat o scrisoare deschisă pe pagina sa de Facebook, în amintirea celui care a fost şi va rămâne -OMUL Cristian Ţopescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Iuliana Tudor, gânduri despre Cristian Ţopescu: "Am pierdut cu toţii un OM bun"icon photo
 
"Domnule Ţopescu,
...domn, aşa cum aţi fost toată viaţa, asa cum m-am adresat dumneavoastră întotdeauna, deşi mereu mă invitaţi să vă spun pe nume. Aţi plecat...e gol tare în urmă pentru familie, pentru breaslă, pentru toţi românii. Am pierdut cu toţii un Om bun şi un Profesionist rarisim! Pentru că aşa aţi fost! 
Am pierdut cu totii pe cel mai apropiat comentator, care ne-a adus în case prin comentarii excepţionale marile bucurii ale sportului romanesc! Pentru că aşa aţi fost!
Am pierdut cu toţii, noi colegii din TVR, un reper. Aţi iubit Televiziunea Română şi ne-aţi iubit pe noi toţi, aşa cum o poate face doar cel care înţelege rostul şi esenţa acestui loc. Aveaţi un cult pentru "cea mai frumoasă meserie din lume" cum îmi spuneaţi, făcută la postul public. V-amintiţi? Eram la parterul blocului turn şi mi-aţi spus: "Cine are vocaţie pentru meseria făcută la postul public de televiziune are sanşa de a face arta aici".
Îmi vor lipsi mult convorbirile cu dvs... Telefonul primit în fiecare an de ziua mea mi se părea fantastic şi atât de onorant că în fiecare an, dvs, marele Cristian Ţopescu găseaţi un răgaz pentru a mă suna şi a-mi spune "La mulţi ani!". Şi ce mult vă bucura să vă povestesc despre "tizul" dumneavoastră, cum vă plăcea să-i spuneţi fiului meu care poartă şi numele Cristian. Ne veţi lipsi!!!
Să vă fie...linişte şi lumină! Rămas bun!"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune