"J.R. de Romania" a murit sarac. Uite unde traieste vaduva lui

"J.R. de Romania" a fost, cu siguranta, cel mai mare fan al celebrului personaj JR din serialul "Dallas". Larry Hagman, actorul care l-a interpretat pe J.R., a murit sambata la un spital din Dallas. Avea 81 de ani si suferea de cancer. Ilie Alexandru, supranumit "J.R. de Romania", a murit in urma cu doi ani la 58 de ani, in urma unor probleme cardiace. ##VIDEO4410##

Distribuie pe:

fara descriereJR alaturi de Ilie Alexandru, la Dallas de Slobozia, in 1999Ilie Alexandru nu s-a uitat la celebrul serial "Dallas" doar ca un simplu telespectator, visand la frumoasa ferma Southfork. El a transformat in realitate marea ferma din serial in Ialomita, la cativa kilometri de Slobozia. Iar in 1999 l-a avut oaspete la ferma sa chiar pe Larry Hagman, care s-a aratat impresionat de ceea ce facuse romanul.

fara descriereCelebrul turn de la SloboziaIlie Alexandru a fost unul dintre primii milionari aparuti in Romania dupa ‘89, dar din grandoarea pe care a cunoscut-o in anii ‘90 nu a ramas mai nimic. Spectacolul bogatiei pe care il afisa Ilie Alexandru avea sa se sfarseasca in 1997, cand a intrat in atentia politistilor. Dupa problemele juridice, care l-au aruncat in puscarie mai multa vreme, "J.R. de Romania" a ramas fara copilul de suflet, ferma Hermes de langa Slobozia.

Dupa moartea sa, in urma cu doi ani, ferma din Ialomita nu a mai renascut. Celebra cladire care este replica casei din Dallas este acum in renovare. Complexul Hermes e la al treilea patron, un anume Misaila din Predeal care vrea sa redea stralucirea locului, care in anii 90 era un adevarat fenomen.

Cunoscutii sustin ca Ilie Alexandru a murit sarac. A lasat in urma insa un vis devenit realitate, ferma Dallas si sase copii facuti cu mai multe neveste. Vaduva lui Ilie Alexandru, ultima sotie,  Codruta Ilie, traieste in continuare in Slobozia, in blocul unde si-a petrecut ultimii ani din viata celebrul Ilie Alexandru. Vecinii ne-au precizat ca femeia, care locuieste cu fiica pe care o are impreuna cu Ilie Alexandru, are doua apartamente legate intre ele.  Cunoscutii spun ca tanara nu a trecut nici acum peste moartea sotului, decedat in octombrie 2010. Traieste singura impreuna cu fiica lor. Si-a calcat pe inima si a luat legatura cu una dintre fostele sotii ale lui JR de Romania. Cele doua au descoperit ca pot fi prietene si mai mult, ca astfel fetitele lor, pot relationa si trai precum surorile.

fara descriereCodruta Iliefara descriereCodruta Ilie la inmormantare “Cu una dintre fostele sotii ale lui Ilie tin legatura. Vine fiica ei in vizita la fetita mea. Se comporta ca doua surori. Cu restul familiei tinem legatura”, a declarat Codruta Ilie pentru WOWbiz.ro.

fara descriereBlocul in care locuieste acum Codruta Ilie

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate