Ja Rule va publica o carte de bucate inspirată de timpul petrecut în închisoare

Rapperul Ja Rule, pe numele său adevărat Jeffrey Atkins, care a fost eliberat din închisoare în luna mai, plănuieşte să publice o carte de bucate cu reţete inspirate de perioada petrecută în spatele gratiilor, informează femalefirst.co.uk.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: sandrarose.comÎn 2010, Ja Rule a fost condamnat la doi ani de închisoare şi 18 luni de libertate condiţionată, pentru port ilegal de armă şi evaziune fiscală, iar felurile de mâncare pregătite în închisoare i-au dat ideea unei cărţi de bucate.

Toate reţetele din carte sunt pentru cuptorul cu microunde, deoarece acesta era modul în care mâncarea putea fi preparată în închisoare.

Rapperul american a dezvăluit aceste proiecte în timpul unei apariţii surpriză în emisiunea lui Geoffrey Zakarian de la SiriusXM, "Food Talk", difuzată miercuri.

"Mâncarea? Înseamnă proteine. Mâncaţi multe proteine, peşte, somon - mâncarea la închisoare nu este grozavă, dar primeşti pachete, aşa că se poate mânca destul de bine. Eu mâncam de toate, la închisoare ajungi foarte priceput. Găteam lasagna, tarte cu brânză, o grămadă de chestii, aşa că mâncam destul de bine. Nu prea mâncam la cantină, de obicei găteam în celulă, şi găteam destul de bine", a declarat Ja Rule pentru site-ul TMZ.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate