Jackie Chan, primele declaratii: "Cunosc tara voastra prin sportivii romani"

Marele actor hollywoodian Jackie Chan se afla pentru cateva ore in tara noastra. El este extrem de incantat de Romania si promite ca se va intoarce, in curand, pentru a o vizita.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereJackie Chan sustine, chiar in aceste clipe, o conferinta de presa. El a declarat jurnalistilor prezenti ca a fost extrem de placut impresionat si surprins, in aceeasi masura, cand a vazut, la aeroport, imediat ce a coborat din avion, ca a fost asteptat de fani care il salutau. "Sunt pentru prima oara in Romania, dar pot sa spun ca stiu destul de multe lucruri despre tara dumneavoastra. Am avut ocazia sa o cunosc prin intermediul sportivilor romani care au performante extraordinare".

fara descriereJackie Chan si Ziyi Zhang - actriţa din filmul "Memoriile unei gheişe" - lansează în România, chiar in aceste clipe, cele mai noi lungmetraje, "Zodiacul Chinezesc", respectiv "The Grandmaster". Cele două staruri au venit la Bucureşti la invitaţia Administraţiei de Presă, Publicitate, Radio, Televiziune şi Cinematografie din China şi a Casei Româno-Chineze, pentru a participa la deschiderea evenimentului Zilele Filmului Chinezesc, ce are loc la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

Referitor la motivul exact pentru care se afla in tara noastra, Jackie, imbracat in ia noastra traditionala, a declarat: "Daca va place de mine, sper sa va placa si filmul "Zodiacul chinezesc". Vreau sa le multumesc fanilor mei si sa le spun ca banii ce care ei i-au donat, implicandu-se, astfel, in actiunile mele de caritate au ajuns la destinatie"

fara descrierePe de alta parte, actrita Ziyi Zhang a marturisit: "Eu am mai fost in Romania in urma cu 9 ani. La acea vreme am vizitat Castel Film. Imi doresc enorm sa revin in tara dumneavoastra, eventual chiar sa fac un film aici. Tata, cand eram mica, imi povestea despre Romania. Vazuse filmul "Valurile Dunarii" si ii placuse enorm".

Si pentru ca de data aceasta vizita lui Jackie in Romania nu a durat decat 6 ore, acesta a promis in fata presei: "Promit ca ma voi intoarce si ca data viitoare am sa merg sa vizitez Transilvania. Iar daca sunteti curiosi sa stiti daca imi place ia pe care o port, sa stiti ca da, imi place la nebunie si am sa va marturisesc ca mai multi prieteni din China m-au rugat sa le aduc cate o ie", a declarat actorul.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate