Jador a lămurit situația cu Simina! "Este iubita mea! Am avut o mică ceartă, dar am trecut peste" - Andrei nu crede în relația lor

Jador și Andrei o dispută pe Simina. Jador susține că ei sunt încă împreună, Andrei nu crede în relația lor.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andrei a fost eliminat după doar o săptămână de stat în casa Puterea Dragostei. Totuși, o place mult pe Simina și, deși a aflat că are o relație cu Jador, el ar vrea să o cunoască mai bine. "Îl place mult pe Jador. Am văzut că Jador a ieșit. M-am gândit că e o portiță deschisă. Ca s-o cunosc. Am stat un pic de vorbă cu ea, am încercat să ne cunoaștem. I-am și făcut o surpriză, am pus petale de trandafiri prin casă. E foarte inteligentă și foarte sensibilă. Dar e și nehotărâtă. Între mine, Jador și Alex", a spus Andrei la Teo Show.

De ce crede fostul concurent că a fost eliminat de la Puterea Dragostei? "Am fost eliminat probabil pentru că am fost prea tăcut. Nu m-am implicat în certurile lor", a explicat el.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei răspunde la acuzația că ar fi amenințat-o pe Simina

Jador susține că e iubitul Siminei

Jador a intervenit telefonic în emisiune și a spus că el este iubitul Siminei. "Suntem împreună, a fost o mică ceartă, dar am trecut peste asta. A fost o săptămână mai rece între noi, ne-am certat un pic și au fost repercusiuni. De-aia a și stat de vorbă cu alți băieți.Dacă avea mai mult noroc, dacă se implica mai mult, poate ar fi reușit să o cucerească. Dar ea mi-a spus că mă iubește!", a spus Jador.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, ADEVĂRUL DESPRE PERIOADA ÎN CARE A FĂCUT VIDEOCHAT! ”La divorț am rămas fără nimic, eram distrusă și disperată... și m-am apucat de videochat” Blonda face dezvăluiri exclusive din trecutul ei controversat

fara descriere

"Dacă ei sunt într-o relație și s-au certat, ea ne-a spus că nu mai e cu el, că a amenințat-o, nu mai vrea să-l vadă. Dacă relația lor va evolua și se va ajunge la probleme mai grave, atunci ce se va întâmpla? Simina e foarte frumoasă! Are ceva al ei. Știe să se facă plăcută. Are un zâmbet foarte frumos. Nu pot să spun că sunt îndrăgostit de ea. Aș vrea s-o cunosc! Nu cred în relația lor. Cred că am și eu o șansă! De ce nu?!", a mai declarat Andrei în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Bursucu l-a rugat pe Andrei să le facă o scurtă caracterizare colegilor de la Puterea Dragostei:

Alex - miștocar
Andreea - pas
Andy - băiat forță
Bianca - falsă
Bogdan - sincer
Plușica - minunată
Raluca - de gașcă
Ricardo - de treabă
Roxana - dilie
Simina - minunată
Ștefan - la locul lui
Viorela - liniștită
Jador - mult bun-simț

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate