Jador a rămas fără bani! Câți bani le-a cerut lui Bogdan Mocanu, Culiță Sterp și Mario Fresh

Jador este la ananghie, așa că a cerut ajutorul prietenilor! Cum au reacționat ei când artistul le-a cerut suma de 5000 de euro

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Jador este unul dintre cei mai de seamă artiști de la noi. Melodiile lui sunt în top și nimeni nu se gândește că artistul ar putea duce lipsă de bani, însă aprițiile înșală. În cel mai recent vlog al său, Jador a anunțat că a rămas fără bani după ce și-a cumpărat teren pentru o casă. Astfel, s-a văzut nevoit să apeleze la cei mai buni prieteni ai săi. Trebuie să menționăm că povestea nu a fost una pe bune, ci inventată de el și de Nicholas Sax pentru a vedea cine le este prieten și cine nu.

Citeste si: Val de ironii la adresa lui RUBY, după piesa cu Florin Salam: „Urmeaza Cheloo ft. Patriarhul Daniel - BORfas de cartier”

Cum au reacționat Lino Golden, Bogdan Mocanu și Livian când Jador le-a cerut bani 

Primul care a fost sunat de către Jador, a fost Lino Golden. Din păcate nu a primit ajutorul lui pentru că artistul de la Golden Boy tocmai și-a luat mașină. Următorul pe listă a fost cel mai bun prieten al lui, Bogdan Mocanu. Iată ce a răspuns, instant, când a auzit că prietenul lui se află la ananghie.

Citeste si: Ella, lovitura teribilă pe care i-o dă lui Jador! Nu se mai întoarce la el după Puterea dragostei! ”Se minte singură! Și-ar face mai mult rău”

„Ai Revolut? Instaleaz-ți să-ți trimit. Cât îți trebuie?”

Jador: „2000”

Citeste si: Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Mocanu: Dar ce vrei să-ți iei de 2000 de euro?

Jador: Să mănânc să...

Mocanu: Dar ce vrei să mănânci?

Jador: Caviar

Mocanu: „Hai că-ți trimit mai puțin”

Jador: „De ce? Ca să nu-mi dai tu bani?”

Mocanu: „Îți dau mă, ți-i dau pe toți dacă ai nevoie, dar să nu-i strici aiurea”

După ce Jador i-a spus lui Mocanu că totul a fost pentru vlog și a închis apelul a mărturisit că și el ar da tot pentru Mocanu, dacă ar fi nevoit.

Citeste si: Bogdan Mocanu a recunoscut: "Am ajuns la femeia vieții mele!" Despre cine este vorba?

Jador l-a sunat și pe Livian, care nici nu a stat pe gânduri atunci când prietenul lui i-a cerut ajorul. Fiul lui Nelson Mondialu' a spus că dacă nu are suma de acre Jador are nevoie, poate vorbi cu cineva să îl ajute.

La rândul lui, Nicolas Sax a sunat și el câțiva prieteni și a cerut bani. Una dintre cele mai siropoase reacții a fost al unui prieten care a spus că își vinde calul pentru a-l ajuta.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Nu mai dați copiilor aceste medicamente! Un medic celebru din România avertizează. Fac mai mult rău

Surpriza anului! Cine este noul iubit al Mihaelei Rădulescu? Ce s-a întâmplat cu relația ei cu celebrul Felix Baumgartner

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Seniz, intre viata si moarte, pe patul de spital

Nici un parastas fără scandal pentru Cornel Galeș! Scene incredibile, la cimitir: ”Iau toate florile voastre și le arunc de pe mormânt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies