Jador a recunoscut că nu o poate uita pe Simina! Mesajul incredibil: "Nu aș vrea să simt ce simt, dar nu pot comanda inimii"

Jador o iubește pe Simina și nu o poate uita!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Jador a recunoscut că nu o poate uita pe Simina.

Chiar dacă fosta lui iubită de la Puterea dragostei are un cuplu cu Alexandru Zănoagă, Jador recunoaște că încă mai are sentimente pentru Simina. Într-o postare pe Instagram, Jador mărturisește ce simte pentru Simina și de ce nu vrea să o folosească pe Ella pe post de pansament pentru sufletul lui rănit.

Jador a recunoscut că nu o poate uita pe Simina! Mesajul incredibil: "Nu aș vrea să simt ce simt, dar nu pot comanda inimii"

 

"Jador, adică eu: Am în suflet o femeie, nu vreau ca cineva să fie medicament pentru mine. Eu am cunoscut o altfel de fată afară și o altfel de fată în emisiune. Știu că mă înțelegeți și pentru asta vă mulțumesc.

Nu aș vrea să simt ce simt, dar nu pot comanda inimii, pentru că așa e viața asta! Știu că mă susțineți indiferent de situație și asta mă bucură.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei spune adevărul despre relația cu Bogdan Mocanu! E îndrăgostită de el?

Citeste si: Jador, de urgență la spital, în Turcia! Concurentul de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei are deja un băiat preferat în sezonul 2! ”Este educat și respectuos”

Am încercat să mă apropii de alte fete, dar îmi e puțin greu. Am filmat un sezon întreg, a fost doar în fața mea zilnic, acum să uit așa ușor, în nici măcar o zi distanță între sezoane e greu. Asta ar însemna să fiu fals, ceea ce nu mă caracterizeează! Dacă, cu timpul, o să mă facă o fată să nu conteze nimeni, să mă facă să simt sentimente adevărate și să nu am dubii, așa cum a făcut sora mia, o să fac un cuplu. Dar niciodată nu o să încerc să fac un cuplu, eu o să fac un cuplu. E ca și cum ai încerca să mănânci, dar nu intră! Dar, dacă îți este foame și poftă de ceva, mănânci până te doare burta. Vă iubesc și mulțumesc că mă înțelegeți", este mesajul sensibil al lui Jador de la Puterea dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate