Jador a rugat un băiat care nu ascultă manele să se uite la noul lui clip și să-și dea cu părerea. Cum a reacționat

Jador își promovează intensiv noul lui clip, în care protagoniști sunt nimeni alții decât colegii lui de la Puterea Dragostei - Livian și Bianca.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Jador își promovează intensiv noul lui clip, în care protagoniști sunt nimeni alții decât colegii lui de la Puterea Dragostei - Livian și Bianca.
Și, pentru că muzica lui nu este neapărat pe gustul tuturor, fiind blamată de mulți, concurentul a decis să facă un experiment.
Jador a rugat un băiat, neascultător de manele, să se uite la clipul piesei Superioara și...să-și dea cu părerea.
Reacția lui o puteți urmări în clipul de mai jos.

Jador a lansat piesa "Superioară". Bianca și Livian de la Puterea dragostei, protagoniștii videoclipului

Jador a lansat piesa "Superioară" în urmă cu puțin timp, astăzi, și are toate șansele să ajungă foarte curând numărul 1 în trending pe Youtube. Într-un timp record, artistul a făcut peste 200 de mii de vizualizări, 35 de mii de like-uri și a adunat aproape 2.000 de comentarii.
În clip apar Bianca de la Puterea dragostei și iubitul ei din viața reală, Livian. În imagini, cei doi porumbei de la emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D se pupă, se îmbrățișează și se giugiulesc în camera de hotel și la restaurant, la întâlnire.
Bianca și Livian continuă să dea apă la moară celor care susțin că ea ar fi însărcinată. În videoclipul lui Jador apare un pătuț de copil, iar Livian își sărută iubita pe burtică la un moment dat.
Clipul poate fi urmărit AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate