Vedete

”Jador a spus că s-a culcat cu Bianca” Cine aruncă bomba la Puterea Dragostei?

Jador a fost eliminat de la Puterea Dragostei însă susține că face un cuplu cu Simina, fata rămasă în show.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Deși a fost eliminat de câteva săptămâni din casa de la Puterea Dragostei, Jador vrea să se întoarcă în show. Și asta pentru că el susține că face un cuplu cu Simina, una din fetele din casa de la Puterea Dragostei.

Jador și Simina spun că vorbesc mereu la telefon, că vor să ăncerce să aibă o relație, fie în casa de la Puterea Dragostei, fie în afara emisiunii. Au fost multe discuții în show pe tema relației dintre Simina și Jador, mulți dintre concurenți spunând că de fapt bruneta a fost amenințată de tânăr să spună că sunt împreună.

Simina de la Puterea Dragostei a aflat că Jador a înșelat-o

Simina a precizat că a fost de fapt o neînțelegere și că ea și Jador vorbesc mereu la telefon, că ea nu se va apropie de un alt bărbat din casa de la Puterea Dragostei, dar că așteaptă să vadă cum merg lucrurile între ei. Într-o discuție cu Raluca, se pare însă că Simina a făcut o mărturisire șocantă. ”Jador a sunat-o pe Simina și i-a spus că s-a culcat cu Bianca în România. Eu nu cred asta. Nu cred că Bianca s-ar culca cu Jador. Dar, am întrebat-o pe Simina dacă nu e geloasă și a spus că nu”, a povestit Raluca.

Citeste si: Mesajul emoționant al lui None pentru Marina "Plușica" după ce aceasta a părăsit Puterea Dragostei! Ce i-a răspuns blonda

Citeste si: Marina ”Plușica”, primele declarații despre boala ei, după plecarea de la Puterea Dragostei ”Mă tratez și îmi trece”

Citeste si: Confruntare Adrian - Raluca la "Puterea Dragostei". E incredibil ce și-au spus foștii iubiți: "Nu zic ce jet i-am dat eu"

Dacă Jador se află în România de săptămâni bune, acum și Bianca s-a întors acasă, după ce a fost eliminată de la puterea Dragostei în urma unui vot fulger al băieților. După ce s-a întors în România, Bianca a fost văzută în cluburi în compania Marinei Plușica, au apărut și imagini cu cele două, însă până acum nu au apărut cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei și Jador.

Galerie foto