Jador a venit cu dovezi care o incriminează pe Roxana: „Falsa României, e o parșivă”

Jador a venit cu dovezi care o incriminează pe Roxana, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Jador a venit în ediția de astăzi cu dovezi despre cât de falsă este Roxana. Acesta crede că Roxana nu a avut deloc sentimente pentru Bogdan și că și-a bătut joc de relația lui Bogdan cu Ana.

La vizita în casă, Culiță Sterp i-a șoptit Biancăi că fratele lui, Iancu, o place cel mai mult, așa că relația Roxanei cu Iancu i-a uimit pe toți.

Până acum câteva zile, Roxana intervenea mereu între Mocanu și Ana și spunea că îl iubește pe Bogdan, iar Jador este extrem de supărat pentru că nu a intervenit.

Citeste si: Cutremurător! Cine e militarul care s-a înecat în mare astăzi, la Năvodari! O fetiţă de 5 ani a rămas fără tată!

Citeste si: Jador, dezvăluiri incendiare: „Ieri au mers la hotel, iar acum sunt un cuplu...”

Citeste si: Un cunoscut artist din România a devenit tătic de fetiță, în mare secret: „Un copil așteptat”

„Cât de falsă poate să fie. O compătimeam pe Roxana și uite ce făcea ea, de fapt. Falsa României”, a spus Jador, fiind susținut și de către colegii săi.

„Aseară i-a zis lui Iancu să meargă pe jos, pe stradă. Nu a mers cu noi la hotel cu mașina”, a intervenit și Simina.

„Ea, cine știe de cât timp se pupa cu Iancu. Și la date se ținea de gâtul lui. E o parșivă. Acum îmi pare rău că nu m-am băgat. Credeți că Iancu nu știe? El știe tot, tot”,a  mai spus Jador, care a amintit și de gesturile pe care le-a făcut Roxana în club, când Bogdan încerca să se apropie de Ana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate