Jador, afirmații-șoc despre el și Mari la Puterea Dragostei: "Sută la sută n-am făcut nimic cu ea... săptămâna asta"! Lui Raju nu i-a venit să creadă ce a auzit

Glumele lui Jador cu Mari îl deranjează pe Raju. Acesta a mărturisit că vrea să o cunoască mai bine pe Mari, în ciuda faptului că ea a spus că nu a simțit asta.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Spre nemulțumirea lui Raju, Jador nu a încetat cu glumele cu Mari. Ba chiar s-a urcat pe ea, în glumă, în camera roșie.

"Dacă ar fi după mine, v-aș da niște pedepse care să vă reprezinte", le-a spus prezentatoarea show-ului, Andreea Mantea, concurenților.

"Te-ai împăcat cu Ella, vă pupați, vă îmbrățișați pe holuri? Cu cine te joci de-a mama și de-a tata?", l-a întrebat Andreea Mantea pe Jador. Acesta a spus că nu se referea la el și Ella. 

fara descriere

"Am încercat ceva cu Mari"

Raju a lămurit ieșirea lui nervoasă la adresa lui Jador.

"Nu am nimic personal cu Jador și nu am vrut să mă folosesc de Mari să îi fac lui Jador ceva. Am încercat ceva cu Mari în toată perioada asta.

Eu i-am explicat și lui Jador.  De o săptămână încoace am văzut că Mari s-a schimbat în bine față de ce am vorbit eu cu ea, dar Jador tot nu s-a schimbat, continuă cu glumele", a spus Raju.

"Nu am niciun motiv să mă abțin pentru că vrea Raju", a replicat Jador.

"Dacă asta simte, să o ia în brațe, să o pupe", a intervenit Bianca.

"Am văzut efortul lui incredibil de a cuceri această fată", l-a ironizat Jador pe Raju.

"Mari n-are nicio treabă cu mine, să fim serioși. M-am abținut, sută la sută n-am făcut nimic cu ea... săptămâna asta, n-a fost la mine", a glumit Jador. "Încetează", i-a atras atenția Mari.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate