Jador de la Puterea dragostei a cântat aseară la o nuntă în Milano. Ce s-a întâmplat când la restaurant şi-a făcut apariţia Adrian Minune

Jador de la Puterea dragostei şi bunul lui prieten şi colaborator DeSanto au cântat împreună la o nuntă în Milano.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Jador, concurentul de la Puterea dragostei, şi DeSanto au făcut show la o nuntă de români organizată tocmai la Milano, în Italia. Jador şi prietenul lui au cântat şi au distrat mirii şi invitaţii, au primit dedicaţii şi au făcut pe toată lumea să se simtă bine.

Jador de la Puterea dragostei a cântat aseară la o nuntă în Milano. Ce s-a întâmplat când la restaurant şi-a făcut apariţia Adrian Minune

fara descriere

În timpul programului, Jador a făcut o scurtă pauză şi a anunţat că la localul unde avea loc nunta tocmai a sosit Adrian Minune. Mirii şi câţiva invitaţi au mers imediat să-l întâmpine pe Adi Minune. Artistul s-a pupat cu mirele şi mireasa, apoi a mers şi s-a aşezat la o masă, chiar lângă scenă.

Citeste si: Război total între Ricardo și Raluca de la Puterea Dragostei! S-a ajuns la amenințări serioase: „Dă-mă în judecată!”

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei ripostează! Vlog-ul în care spune tot adevărul despre Raluca: „Nu aș fi vorbit, dar când sunt luat peste picior...”

Citeste si: Ana de la Puterea Dragostei este foarte frumoasă, dar uite cum arăta în adolescenţă! A fost şi roşcată! FOTO!

 

După ce momentul sosirii lui Minune a fost marcat cu muzică specială, iar Jador a anunţat la microfon venirea lui, orchestra şi-a reluat activitatea.

 

fara descriere

Jador a continuat să cânte şi să facă show. Copiii s-au înghesuit să-l filmeze şi să facă poze cu concurentul de la Puterea dragostei. Şi ceilalţi invitaţi de la nuntă au fost în permanenţă cu telefoanele în mână, dornici să imortalizeze prestaţia lui Jador la nunta fastuoasă de la Milano. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate