Jador de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a recunoscut relația cu Georgiana: „Este și va fi femeia cu cea mai mare iubire din partea mea!”

Jador de la Puterea Dragoste a recunoscut că are o relație foarte bună cu Georgiana, fosta lui iubită.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Jador este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei, deșia a les să părăsească emisiunea. Manelistul a stârnit destul de multe controverse în timpul șederii lui în Turcia, iar relația lui cu Georgiana a fost tot timpul învăluită în mister. nu o dată s-a spus că artistul ar avea încă o relație cu ea și că a ales să participe la emisiunea prezentată de Andreaa Mantea doar pentru a câștiga mai multă popularitate.

Jador a desic să facă lumină în privința a ceea ce se întâmplă între el și Georgiana și a recunsocută că are o frumoasă relație de prietenie cu ea, deși nu mai formează un cuplu.

fara descriere

"Georgiana este și va fi femeia cu cel mai mult respect din partea mea, cu cea mai multă iubire din partea mea, indiferent ce spun alții. Este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femeie. Respect! Ea este fata care seamănă cel mai mult cu mama mea! Și nu aș vrea să fie înjosită de nimeni atâta timp cât respectul meu pentru ea este imens", a scris Jador pe pagina lui de Instagram.

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei vrea să-i facă un copil lui Jador

Mariana de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai controversate concurente din emisiunea prezentată de Andreea Mantea. Fosta Miss a fost implicată în mai multe conflicte cu fetele din casă și, deși nu a format un cuplu cu niciunul dintre băieți, s-a îndrăgostit iremediabil de Jador.

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, acuzată că a participat la bătaia dintre Roxana și Andreea Pirui! Ce mesaj le-a transmis tuturor

Deși cântărețul a spus că o vede pe Mariana ca pe o soră și nu își dorește să formeze un cuplu cu ea, fosta concurentă încă speră că va reuși să-l cucerească pe Jador. Pe pagina ei, ea publică deseori colaje cu ea și manelistul și nu ezită să-și mărturisească adevăratele sentimente.

fara descriere

„Nu renunț la Jador deoarece îl iubesc”, a scris ea în dreptul unei fotografii editate de fanii ei în așa fel încât pare că Mariana și Jador au un copil împreună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate