Jador de la Puterea Dragostei, amendat de Poliție după ce a ieșit din casă fără adeverință: „Nu știam că trebuie să…”

Jador de la Puterea Dragostei, unul dintre cei mai populari foști concurenți din emisiune, a fost amendat de Poliție în plină pandemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

În plină pandemie de coronavirus, autoritățile din România au luat o serie de măsuri pentru a împiedica răspândirea virusului și infectarea cetățenilor. Una dintre regulile pe care oamenii trebuie să le urmeze este să aibă asupra lor o adeverință pe propria răspundere atunci când își părăsesc locuința.

Jador de la Puterea Dragostei a fost amendat cu 3.000 de lei după ce a ieșit din casă fără a avea asupra lui adeverința pe propria răspundere.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Amenda… am ieșit afară din casă pentru a-mi face cumpărături, îmi era foame, nu știam că trebuie să am la mine declarația, că de obicei eu mănânc la restaurant, nu fac mâncare pentru că nu am timp și acum sunt nevoit să-mi gătesc, m-a oprit Poliția, mi-a dat amendă, îmi asum, o merit, o să plătesc!” ,a spus Jador de la Puterea Dragostei pentru Cancan, recunoscând că, în plină pandemie de coronavirus, nu este la curent cu noile reglementări.

Citeste si: Creatoarea de modă Maria Simion, sfâșiată de durere. Fratele ei a murit: „Nu o să mă vindec niciodată”

Jador de la Puterea Dragostei nu este speriat de coronavirus

Jador de la Puterea dragostei este sigur că faptul că stă în casă, dar și credința lui în Dumnezeu, îl vor feri de coronavirus.

„Dacă tot este subiectul momentului ăsta cu coronavirus, a fost scris în Biblie că se va întâmpla, nu mi-e frică de virus, știu că în Biblie scrie că de copiii Domnului nu se va atinge nimic. Mă protejez stând în casă, nu prea ies, mi-am luat și un PlayStation, stau, mă joc, băiatul cu studio-ul stă lângă mine, i-am luat aici o cameră, stă cu mine în bloc, facem muzica aici, nu o să-mi întrerup activitatea. Toate evenimentele de luna asta s-au anulat, dar nu-mi pare rău. Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat!”, a mai spus Jador de la Puterea Dragostei pentru Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

De ce acte ai nevoie pentru şomajul tehnic. Anunţul ministrului Muncii

O asistentă din Arad face un apel disperat: „Am intrat în contact cu toți pacienții morți, fără mască”

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Cristina Șișcanu, costumul special pentru ieșit din casă! Cum să-ți faci cumpărăturile în siguranță

Unitățile medicale nu mai fac față. Trenurile vor fi transformate în spitale mobile de campanie. Care sunt țările care au luat această decizie?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies