Jador de la Puterea Dragostei, mărturisiri despre copilăria lui: „Tata muncea pe cinci lei pe zi și eu nu apreciam”

Jador a povestit la Puterea Dragostei despre copilăria lui. În liceu, tatăl artistului muncea pe cinci lei pentru a-l întreține.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Jador nu este doar un concurent de la Puterea Dragostei ci şi un artist foarte cunoscut şi iubit pentru care familia, muzica şi fanii sunt pe primul loc. La doar 25 de ani, tânărul se poate lăuda cu o carieră de invidiat, sute de mii de admiratori, concerte pe bandă rulantă, atât în ţară cât şi în străinătate, şi contracte de imagine la care alţii doar visează.

Ei bine, şi dacă pe mulţi tineri i-ar copleşi poate un astfel de statut, care vine cu multe privilegii atât de natură financiară cât şi socială, protagonistul nostru nu face parte din această categorie.

Citeste si: WOW!  Cu ce rochiță scurtă a făcut Lavinia Pârva senzație în parc! Vedeta a născut de puțin timp și a ieșit să își plimbe copilul în parc la doar o lună și jumătate VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Bălan, mărturisiri sincere despre viața ei! „Din exterior, totul pare roz, dar lucrurile nu stau chiar așa”

Citeste si: Șoferul care a distrus o familie din Tulcea, după ce a plonjat cu mașina în curtea lor: „Eram mândru de maşină. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat“

fara descriere

Jador a recunoscut în timpul emisiunii că nu provine dintr-o familie deloc înstărită. Artistul spune că își dorește să fi apreciat mai mult efortul pe care tatăl lui l-a făcut pentru el.

„Nu am apreciat niciodată. Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu. Dacă realizam eu atunci... Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț”, a povestit Jador.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate