Jador de la Puterea dragostei, primul vlog alături de Georgiana! Adevărul despre relația lor

Jador de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu Georgiana. Cei doi au acordat primul interviu împreună.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C


In articol:

Jador de la Puterea dragostei a decis să pună punct tuturor speculațiilor și a făcut un vlog alături de Georgiana, tânăra despre care se spune că este iubita lui de ani de zile.

Jador de la Puterea dragostei și Georgiana, adevărul despre relația lor

Jador și Georgiana au recunoscut relația, însă susțin că totul între ei s-a încheiat în urmă cu ceva timp, iar acum a rămas o prietenie sinceră.

Citeste si: Puterea dragostei: Imagini incredibile din camera de hotel! Marius a fost filmat dezbrăcat

Citeste si: Ce s-a întâmplat după gala Puterea Dragostei de duminică? Philip a spus ce nu s-a văzut la tv ”Ricardo a prins un pumn...”

Citeste si: Cum a ajuns de fapt Deea la Puterea Dragostei? Am aflat adevărul

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Promo Puterea dragostei 7 ianuarie. Legătura dintre Andreea Pirui și Andrei, noul concurent: "Ne cunoaștem"

Cei doi recunosc că au încercat de numeroase ori să se împace, însă relația lor nu a funcționat. Chiar și așa, Georgiana susține că prietenia lor este mult mai frumoasă după despărțire, că se ajută necondiționat.

"O am alături de mine pe Georgiana. Este cea mai controversată relație a mea, m-am rugat mult de ea să vină în vlog. M-am milogit. Noi suntem prieteni, am încercat să ne împăcăm de foarte multe ori.

Noi suntem prieteni foarte buni, ne ajutăm. Nu ne dușmănim. Noi suntem doi oameni care au fost împreună, dar ne-am mai văzut, așa cum s-au văzut mulți foști. Am fost împreună aproape un an, ne-am tot văzut aici la studio. Eu vreau să-ți mulțumesc de față cu toată lumea că n-ai dat replică. Probabil din respect pentru mine", a spus Jador pe vlog.

Georgiana a vorbit pentru prima dată

"Nu a funcționat. Noi am încercat de mai multe ori, nu ne-am dat bătuți din prima, însă chiar nu a mers. Așa că, fetelor, noi nu suntem împreună. Puteți apela la el. Am primit sute de mesaje, de la o grămadă de lume. Eu am căzut la mijloc.
Chiar și de la Ella am primit mesaj de avertizare. Acum am acceptat să vorbesc ca să mă lași tu în pace. Nu mai vreau să primesc mesaje de la voi.

Nu mai suntem împreună. Suntem doi foști, dar el e singur acum. Sper că am lămurit", a spus Georgiana pe vlogul lui Jador de la Puterea dragostei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

De ce a murit Elvis Presley? Adevarul iese la iveală după ani de zile

Operația secretă a Iuliei Albu! Ce nu a vrut să se știe

Nepotul lui Becali, scandal pe internet după ce a comentat știrile despre incendiul din Australia: ”Lumea dă share la o aberație. Câți șobolani au murit?”

Gulperi este răpită în episodul de azi, difuzat la Kanal D

Criminala de la metrou, ținută în celulă non-stop! Prin ce trece Magdalena Șerban în penitenciar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies