Jador de la Puterea Dragostei răspunde la acuzația că ar fi amenințat-o pe Simina

Au fost multe discuții în casa de la Puterea Dragostei în care s-a afirmat că Simina a fost amenințată de Jador să nu se apropie de un alt bărbat.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Simina a fost amenințată de Jador? Primul care a vorbit despre acest lucru a fost Andi, care a susținut că Jador a forțat-o pe Simina să scrie pe rețeauau de socializare că sunt într-o relație, ”Jador spune că sunt împreună, Simina spune că nu. Eu cred că ea își va găsi pe cinvea din casă”, a spus Andi într-una din emisiunile săptămânii trecute.

Citeste si: Jador de la ”Puterea Dragostei”, detalii mai puțin știute! De unde a plecat tânărul care a venit să rupă inimi în ”Casa dragostei"?

Citeste si: Andrei a părăsit Casa Puterea Dragostei! Primele reacții ale concurenților, după ce se așteptau ca Bianca să plece

Cumva, și Simina a dezvăluit că ar fi fost amenințată de Jador. În emisiunea difuzată vineri ea spune într-o discuție cu Andrei că ea devărat că a fost amenințată. ”Nu vreau să se știe asta. Să nu audă mami și tati (…) Păi e gelos, de asta a făcut asta. Cred că el a povestit familiei și prietenilor lui și e obișnuit să primească respect și zice că îl fac eu de râs”, a spus Simina în discuția cu Andrei, în casa de la Puterea Dragostei.

Jador a răspuns la acuzațiile că a amenințat-o pe Simina! Fata ar fi interpretat greșit

Jador a răspuns imediat la acuzațiile că ar fi amenințat-o pe Simina. El susține că aceasta a interpretat greșit. ”Singurul lucru pe care i l-am spus a fost ”Dacă mă înșeli, te omor!” Dar nu a fost spusă ca o amenințare, era o metaforă. La modul nu că o omor, ci că mă supăr tare. E adevărat că sunt gelos, dar gelozia este un lucru normal”, a declarat Jador.

Citeste si: Ricardo de la “Puterea dragostei” s-a iubit cu o bombă sexy! Arată mai bine decât Raluca? FOTO

Jador, care a fost eliminat de la Puterea Dragostei, susține că formează încă un cuplu cu Simina, una din concurentele din show și că iși dorește să se reîntoarcă în emisiune pentru a arăta tuturor că ei se iubesc. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: