Jador, dezvăluire cutremurătoare după ce Ella a mărturisit că mama ei a orbit de la 14 ani: "Părinții mei erau gata să moară"

Jador a făcut și el dezvăluiri cutremurătoare în emisiunea de astăzi Puterea Dragostei. Cunoscutul artist a mărturisit că aceștia au fost la un pas de moarte.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Povestea Ellei este asemănătoare cu a mea, tocmai de asta am și prins drag de ea. Tocmai de asta am ascultat-o, pentru că e oarecum asemănătoare cu a mea. Bine, a mea e un pic mai dură, să zic așa, bine, acum fericită, pentru că mama și tata sunt ok.

Mama și tata erau gata să moară, vreau să zic asta cu nonșalanță, ca să nu mă emoționez și eu.

Și eu tot așa, am plecat de la 14 ani, am fost nevoit să îmi cresc frații o perioadă, am renunțat la facultate (...) De această Ella m-am atașat eu. Îmi place că este inteligentă, este una dintre cele mai inteligente fete pe care le-am întâlnit. Nu știu dacă v-am spus, dar are afacerea ei.

E o fată extraordinară, cu foarte multe calități, dar nu vreau să fiu împins, poate ea nu e așa, vreau să mă asigur că ea așa e", a spus Jador.

"Dacă va fi, va fi, dar nu știu când și nu știu cum. Dumnezeu știe tot", a spus Ella.

Jador: "Ella cu Bia se grăbesc să-și facă relație"

În situația lui Jador și a Ellei se află și Bia și Mocanu. "Ella cu Bia se grăbesc să-și facă relație", a susținut Jador.

"Ne-am certat puțin azi", a mărturisit Bia despre Mocanu.

"Da, vorbesc zilnic cu Ana. Noi nu avem o relație asumată, declarată. Eu o aștept pe ea. Da, am vorbit cu Bia despre asta", a spus Mocanu.

"Mi-a spus ceva, dar am crezut că glumește, nu l-am luat în serios", a reacționat Bia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate