Jador, dezvăluiri uluitoare despre sentimentele pentru Simina! "Nu suportă să o vadă plângând" Vezi dacă şi-ar dori să se împace cu ea! EXCLUSIV!

Jador, dezvăluiri uluitoare despre sentimentele pentru Simina! "Nu suportă să o vadă plângând"

Distribuie pe:

Autor: G.C.


In articol:

fara descriere

Simina nu mai formează de luni bune un cuplu cu solistul, dar toţi cei care-i văd la televizor certându-se şi tachinându-se bănuiesc că între protagoniştii noştri ar mai exista sentimente sau discuţii neterminate.

Citeste si: Avem informaţii bombă despre întâlnirea dintre Jador şi Cristina Pucean! "Îi place de ea"! Asta schimbă totul în casa Puterea Dragostei! EXCLUSIV!

Până şi Alex Zănoagă, actualul partener al tinerei pare să simtă că între brunetă şi Jador e o tensiune aparte. Cântăreţul spune însă cu fermitate că nu s-ar mai împăca niciodată cu frumoasa brunetă.

fara descriere

Jador, dezvăluiri uluitoare despre sentimentele pentru Simina! "Are o slăbiciune pentru ea şi câteodată recunoaşte asta"

"Eu o respect şi o simpatizez pe Simina deşi ea m-a atacat de nenumărate ori sub centură. Vreau să precizez însă că nu vreau să mă împac cu ea cum au zis mai mulţi foşti concurenţi din casă. Este o persoană a cărei companie îmi place, e de treabă, dar nu îmi mai doresc o altfel de relaţie cu ea", a spus Jador acum ceva timp.

Citeste si: Jador, declarații incendiare în fața Siminei: „Dacă apucai să faci cu mine, vedeai numai Jador...”

Citeste si: Jador, declarații incendiare în fața Siminei: „Dacă apucai să faci cu mine, vedeai numai Jador...”

fara descriere

Surse din casă susţin că artistul ar avea însă o sensibilitate aparte la...lacrimile Siminei.

"Nu suportă să o vadă pe Simina plângând. Când mai făcea glume mai dure cu ea, iar ea plângea, îi venea şi lui să plângă. Are o slăbiciune pentru ea şi câteodată recunoaşte asta, exact cum a făcut şi de curând în emisiune când a spus că nicio fată din casă nu este ca Simina, cu atât de mult respect de sine", a spus sursa noastră.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate