Jador îl deconspiră pe Culiță Sterp în fața tuturor la Survivor România. „Minți, că eu te cunosc, ești nebun!” Scandalul ia amploare între Faimoși

Ceartă monstru la Survivor România între Jador și Culiță Sterp!

Jador îl deconspiră pe Culiță Sterp în fața tuturor la Survivor România
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Momente tensionate la consiliul de nominalizare al Faimoșilor la Survivor România. Pentru a doua oară de la debutul competiției, cei mai buni prieteni, Jador și Culiță Sterp, sunt la cuțite.

Jador și Culiță Sterp, ceartă monstru la Survivor România

Revenirea lui Jador în competiția Survivor România pare să fie ca un ghimpe în spatele lui Culiță Sterp. Cei doi au dat cărțile pe față în consiliul de nominalizare al Faimoșilor.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin ne-a dezvăluit cel mai mare secret al Faimoasei de la Survivor România 2021! Exclusiv

Jador și Culiță Sterp sunt foarte buni prieteni, au multe proiecte împreună și s-au susținut întotdeauna. De la intrarea în competiția Survivor România însă, cei doi s-au distanțat considerabil. Mai mult, au ajuns să se certe după ce Culiță Sterp a decis să formeze o alianță alături de Zanni, unul dintre cei mai vocali concurenți care se poziționează împotriva lui Jador, Ana Porgras, Cosmin Stanciu și până nu demult Sebastian Chitoșcă.

Faptul că prietenul său, Culiță Sterp, nu recunoaște că face parte din acest grup îl scoate din sărite pe Jador, care îi spune în față să nu mai mintă. Faimosul susține despre grupul mai sus menționat că este format din interes și nu dintr-o amiciție sinceră. Culiță Sterp neagă acuzațiile și insistă cu afirmația că nu a făcut vreodată parte din nicio alianță la Survivor România.

Jador îl deconspiră pe Culiță Sterp în fața tuturor la Survivor România
Jador îl deconspiră pe Culiță Sterp în fața tuturor la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Sebastian Chitoșcă îl vrea aliat pe Jador, după ce a fost respins de Culiță Sterp. Cântărețul nici nu vrea să audă: „Eu sunt singur aici. Nu ajut pe nimeni!”

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Culiță Sterp: Vreau să spun că nu fac parte din niciun grup și n-am făcut parte dintr-un grup în competiția asta. Consider că mă înțeleg bine cu toată lumea. Dacă Jador se înțelege cu Moro și Elena nu înseamnă că face parte din grupuletul lor. Fiecare de aici rezonăm mai bine unii cu alții, nu înseamnă că avem grupulet sau bisericuță. Fiecare e liber să rezoneze și să se înțeleagămai bine cu cinema vrea. Nu fac parte din niciun grup, sunt singur aici cu Dumnezeu așa vreau să fiu până la final.

Jador: Mințiți! Cu tot ce ai spus, că nu faceți parte din niciun grup. Grupulețul nu e voit, eu spun adevărul, bro. Grupulețul ăsta e cu scopul de a nu vă da nimeni afară și de a avea putere să votați și să scoateți oamenii afară. Eu zic adevărul, mă bate Dumnezeu dacă nu spun adevărul. Nu te înțelegi nicio secundă cu mulți, că eu te cunosc, ești nebun!

Citeste si: Majda, noi dezvăluiri din competiția Survivor România! Ce se întâmpla noaptea, înainte de culcare?! „Nu aș vrea să greșesc, dar...” EXCLUSIV

Culiță Sterp: Doamne, n-am înțeles ce a vrut să spună că nu mă înțeleg cu mulți...

Jador: Nu ai același suflet, aceeași gândire cu ăștia(arată către Elena Marin și Cătălin Moroșanu), nu-l ai!

Culiță Sterp: Despre asta e vorba, tu te înțelegi mai bine, dacă te înțelegi mai bine cu Elena și Moro, nu înseamnă că ai grupuleț!

Jador: Îți mai explic o dată! Tu ai grupul ăsta pentru că știți deja unde șe duc voturile. Există grupul ăsta nu din prietenie, din interes!

Culiță Sterp: Nu există niciun grup. Eu nu fac partedin niciun grup!

Jador, fără aliat la Survivor România: „Sunt singur aici!”

Jador nici nu vrea să audă de vreo alianță sau alte prietenii în competiția Survivor România. După ce a fost trădat de prietenul său cel mai bun, Culiță Sterp, cântărețul nu mai are încredere în nimeni. El spune că nu intenționează să mai ajute pe alții atât timp cât va mai face parte din show-ul din Dominicană.

Citeste si: Jador, revenire incredibilă la Survivor România. Faimosul, pregătit să intre pe traseu. „Eu nu spun că nu mai pot!”

„Sebi e un băiat bun, dar dorindu-și mult fiecare dintre ei să câștige.... își doresc exagerat de mult. Prima oară cand a intrat în emisiune mi-a cerut un sfat și i-am spus să își aleagă prietenii cu atenție. Eu nu vreau să ajut pe nimeni, aici sunt singur, inclusiv prietenul meu mi-a dovedit că sunt singur. Dacă prietenul meu mi-a dovedit asta, de la Sebi nu am nicio așteptare. Așa că nu ajut pe nimeni, o să mă ajut pe mine”, a spus Jador.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nepotul lui Nelu Ploieșteanu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Tataie, ne luăm rămas bun...”

Calendar Creștin Ortodox, 4 aprilie 2021. Un mare sfânt este sărbătorit astăzi

Războinicii, front comun împotriva lui Albert Oprea. Apel către public. „Nu merită să fie pe primul loc. Votați corect!”

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Câte valuri de pandemie mai vin peste noi.Cine aruncă în aer toate previziunile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies