Jador, în culmea fericirii! E numărul unu! "Am câştigat" Vezi mesajul emoţionant pentru susţinătorii lui!

Jador, bucurie fără margini! E din nou numărul 1, în trending, pe youtube!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

"Inconştiento", cea mai nouă piesă a lui Jador, în acest moment numărul 1 în "trending" pe youtube, cu mai bine de două milioane de vizualizări, are un mesaj parcă special conceput pentru fosta lui iubită. În versuri se vorbeşte despre o fată care se gândeşte intens la "fostul" în timp ce stă în pat lângă actualul ei prieten.

Citeste si: Jador, moment ŞOCANT! Simina l-a invitat acum trei zile la hotel! "Am rămas pur şi simplu blocat" Dezvăluiri incredibile!

"De ce mai stai cu el în pat dacă gândul tău e tot la mine? Ai crezut că aşa o să mă uiţi, shht, simt că nu ţi-e bine! De ce mimezi fericirea în braţele altui bărbat? Ce să îţi fac, inconştiento, dacă nu m-ai aşteptat?", este refrenul piesei, parcă desprins din conversaţiile pe care solistul şi Simina le-au avut în casă, de-a lungul timpului.

fara descriere

Artistul le-a pregătit fanilor şi o surpriză pentru clipul acestei piese. Actorii principali sunt nimeni alţii decât Alexandru Bobicioiu, Iancu Sterp şi Thalida, tânăra care nu a ascuns că a fost îndrăgostită de solist.

Jador, bucurie fără margini! "E ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult" 

fara descriere

În ultimele luni, Jador a lansat hit după hit şi a urcat vertiginos în topul celor mai iubiţi cântăreţi de muzică de petrecere. Are o sumedenie de spectacole atât în ţară cât şi în Diaspora şi câştigă din ce în ce mai bine. Pentru tot succesul de care se bucură, protagonistul nostru le mulţumeşte în primul rând fanilor şi susţinătorilor lui cu care are o relaţie specială.

 

"Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Am câştigat prietenia unor oameni minunaţi şi mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. Mereu îmi fac supersurprize şi sunt extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus. Datorită lor piesa "Inconştiento" este numărul unu, cum au fost şi cele anterioare", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Iancu Sterp, la Exatlon? Tânărul de la Puterea Dragostei a luat o decizie şocantă! "Vreau să merg! Sunt disciplinat şi am condiţie fizică" EXCLUSIV!

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate