Jador încă o vrea pe Simina?: „Se va întoarce la tine...”

Pe Jador și pe Simina încă îi mai leagă lucruri. Ce s-a aflat astăzi despre cei doi concurenți.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Deea și Jador au vorbit în ediția de astăzi despre Simina. Aceasta este mereu deranjată când Jador se apropie de ea și îi vorbește și de mai multe ori i-a spus să țină distanța.

Deea i-a dat un sfat lui Jador, care s-a apărat.

Citeste si: Simona Gherghe a dat vestea cea mare astazi! "In sfarsit"

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat legal! Ce s-a întâmplat cu artista la scurt timp

Citeste si: Thalida de la Puterea Dragostei arată ÎN PREMIERĂ dovezile relației intime pe care a avut-o cu artistul Kamara! Avem un bilețel de dragoste trimis de cântăreț EXCLUSIV

„Dacă Simina va vrea ceva cu tine, se va întoarce la tine. Lasă-i să fie fericiți. Am dreptate, Jador?”, i-a spus Deea lui Jador.

„Nu a intervenit nimeni”, s-a apărat Jador.

„Mi s-a părut o joacă de copii, am senzația că ea își dorește altceva. Poate că afară e ceea ce ea caută, a spus Deea despre Simina.

Simina dorește ca Simona să fie eliminată în Gală

Între timp, Simina și Raluca au vorbit despre gala de mâine. Iubita lui Alex a dezvăluit pe cine și-ar dori afară din casa Puterea dragostei.

„Am un gol în stomac.

Mi-as dori din tot sufletul meu să plece. S-a gândit ea, hai să mă mai cert și eu. Ea crede că dacă te cerți e suficient. Să cânți, să dansezi, să cânți, să faci gălăgie. Fii cuminte, măi băiatule, ea nici nu știe să se certe.

„Eu nu am încredere în Jador, nici să îl las cu bunica în casă, singur”, a mai spus Raffa despre Jador, după ce zilele trecute acesta a sărutat-o pe Roxana, din greșeală.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate