Jador

Jador, investiție de sute de mii de euro la început de an

Vedete

Jador, investiție de sute de mii de euro pentru îndeplinirea unui alt vis. Manelistul vrea să-și facă de cap în 2023 și nu se uită la bani: ”O să-mi fac viața”

Jador își îndeplinește o altă mare dorință.

Jador a ajuns să trăiască pe picior mare și nimic nu i se mai pare imposibil acum. Manelistul s-a făcut remarcat în cadrul emisiunii ”Puterea dragostei”, cunoscând apoi celebritatea la nivel național și internațional datorită talentului său, căci românii de pretutindeni vor să îl audă live.

Astfel că, trecând de la o copilărie trăită în sărăcie, la o tinerețe în care-și poate satisface orice moft, Jador a uitat să mai țină cont și de bani.

Citește și: Jador, imagini rare cu tatăl său, de sărbători! Cei doi seamănă ca două picături de apă. Manelistul a plecat la casa părintească la sfârșit de an

Jador își cumpără o nouă mașină 

Iar o dovadă în acest sens este chiar ultima sa investiție, una de sute de mii de euro, despre care a vorbit acum, în mediul online.

Totul a pornit după ultima vacanță pe care a bifat-o în Dubai.

Pe tărâmul miliardarilor, manelistul s-a relaxat, s-a tatuat, dar a și filmat un nou videoclip.

Nu orice clip, ci unul care îl are în prim-plan pe el la volanul unei mașini, pe care nu mulți își permit să o conducă.

Fapt ce l-a făcut să își dezvolte o nouă pasiune, una foarte costisitoare, aspect deloc luat în calcul de cântăreț.

Și așa se face că în anul ce tocmai a început, Jador anunță că are de gând să își facă de cap, să-și îndeplinească orice moft, să nu se uite la bani și să se răsfețe așa cum a visat toată viața.

Concret, după ce și-a cumpărat o casă în valoare de 500.000 de euro, acum alte câteva sute au mers către achiziționarea unui autoturism de lux.

Jador

Jador, investiție de sute de mii de euro la început de an

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Citește și: Casa lui Jador este aproape gata! Artistul face ultimele pregătiri pentru noua locuință: „Trebuie să le terminăm până de Crăciun”

Lucru care va face ca în următoarea perioadă, Jador să schimbe mașinile ca pe șosete, fiind tare mândru că va putea fi văzut pe străzile din București și nu numai la volanul unui Lamborghini.

Căci da, fostul concurent de la Kanal D și-a făcut deja comandă de un astfel de autoturism, după ce s-a îndrăgostit iremediabil de modelul pe care l-a condus în Dubai, la filmarea clipului.

”Care credeți că este primul lucru pe care l-am făcut când m-am întors în țară, după ce am mers în Dubai cu un Lamborghini? Bineînțeles că mi-am dat comandat de un Lamborghini. Vă pupă fratele vostru. În curând o să mă vedeți pe sens numai cu Lamborghini și cu acest GLS Maybach. Ce să zic, o să-mi fac viața anul acesta, vă pup!”, a spus Jador, pe pagina sa de Instagram.