Jador l-a luat pe Mocanu în Koln, la concertul pentru români! Bogdan a luat microfonul și a început să cânte. Ce a urmat e WOW!

Jador și Bogdan Mocanu au mers împreună în Germania, la un concert pentru românii din Koln.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Jador l-a luat pe bunul lui prieten Bogdan Mocanu în Germania, la concertul pentru românii din Koln. Artistul și colegii lui de breaslă au fost însoțiți în clubul în care au cântat și de Bogdan Mocanu, care nu s-a putut abține și a urcat și el pe scenă. 

Citeste si: Cum arată sora lui Doru, concurent la Puterea Dragostei și în ce este el licențiat

Citeste si: Reggina de la Puterea Dragostei de la greci nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu! Frumoasa blondă grecoaică a vorbit despre el în emisiune

Citeste si: Imagini tandre cu Mocanu și Ana la Puterea Dragostei! Roxana va înnebuni când îi va vedea împreună

fara descriere

Jador și colegii lui și-au susținut pe scenă programul obișnuit, au cântat piese care i-au uns la suflet pe românii din orașul din Germania.

Bogdan Mocanu, show pe scenă la Koln, în concert cu Jador. A luat microfonul și a început să cânte o melodie a lui Florin Salam

La un moment dat, spectatorii au rămas mască. Bogdan Mocanu a luat microfonul și a început și el să cânte. Mocanu a fredonat câteva versuri dintr-o piesă foarte cunoscută și îndrăgită a lui Florin Salam, "La inimă m-ai ars".

Citeste si: Talentul ascuns al lui Alexandru Zănoagă de la Puterea dragostei! Cum a fost filmat în camera de hotel

Citeste si: Scandal uriaș în casa Puterea Dragostei! Roxana s-a certat cu Simina și Zănoagă: "Stau aici să mă enervez cu toți proștii"

Citeste si: Thalida de la Puterea dragostei, aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai in voga artisti din România! Cum au fost surprinsi!

 

Imaginile au ajuns pe net și au devenit virale. Bogdan Mocanu pare că se simte foarte bine pe scenă, în fața a zeci de spectatori, cu microfonul în mână. Filmarea cu Bogdan Mocanu cântând pe scenă, lângă Jador, se bucură de mare succes printre telespectatorii emisiunii Puterea dragostei de la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate