Jador, mărturisire cutremurătoare! Îl vezi mereu râzând, dar uite ce durere ascunde! "M-ar fi dat afară hienele" EXCLUSIV!

Jador, mărturisire cutremurătoare! Îl vezi mereu râzând, dar uite ce durere ascunde!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Jador este cel mai popular concurent de la Puterea Dragostei în rândul publicului. Artistul a fost desemnat de nenumărate ori favorit în primul sezon, iar în marea finală a primit punctajul maxim de la telespectatori.

Citeste si: Jador, replică SENZAŢIONALĂ pentru Dani Mocanu după ce acesta l-a jignit! "Îl aştept" Începe războiul? EXCLUSIV!

"Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. Mereu îmi fac supersurprize şi sunt extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus", a declarat Jador.

fara descriere

Jador, mărturisire cutremurătoare! "Am avut de-a face cu mulţi oameni parşivi în această casă"

Ei bine, solistul nu a fost la fel de apreciat şi în interiorul casei, cântăreţul mărturisindu-ne, recent, că un singur om a fost alături de el la bine şi la greu la emisiunea matrimonială.

fara descriere

"Singurul om care a fost alături de mine este Mocanu. De multe ori am fost amândoi pe punctul de a ceda, am fost la capătul puterilor, dar ne-am ridicat moralul reciproc. El este prietenul meu cel mai bun, iar zilele trecute ne-am promis  că vom rămâne fraţi pe viaţă. Dacă el nu era lângă mine, nu făceam faţă în această emisiune şi nici invers. Am avut de-a face cu mulţi oameni parşivi în casă şi nu e uşor să stai printre ei. Iar fanilor mei vreau să le spun că fără ei sunt ca un copil fără protecţia părinţilor. Fără susţinerea lor necondiţionată m-ar fi dat "hienele" afară, dar nu au cum pentru că oamenii mă iubesc", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Imagini incredibile cu Ella de la Puterea Dragostei! Uite ce a păţit la casting! Bărbaţii mai aveau puţin şi săreau pe ea! VIDEO!

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate