Jador, mărturisiri emoționante la Puterea Dragostei. A vorbit despre familie: ”Mi-era frică tare de sărăcie”

Jador a povestit lui Bernadett despre familia sa. Mărturisiri emoționante la Puterea Dragostei!

Autor: A.V.

Jador s-a retras în grădină cu Bernadett, acolo unde concurentul de la Puterea Dragostei i-a povestit despre familia sa. Întregul moment a fost foarte emoționant.

Jador: ”M-am dus, am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă, știi. A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani.

Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici. Frate-miu făcea figuri, nu știam cum să mă comport, comenta că nu era bună mâncarea, a chemat-o pe mamaia. Eram cu stres. A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat. Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie ”Ia zi, ai bani?”. După ce am plecat de la studiu, m-a dus acasă cu mașina și m-a întrebat și i-am spus că da. Vali l-a lăsat pe unchi-meu. Atunci am stat și în stres, eram și în examen, a fost cea mai nașpa perioadă din viața mea. Bine că pe tata nu l-am văzut, că el era în Germania, doar vorbeam la telefon.
Dar pe mama când am văzut-o...și de atunci am început singur prin străini, am fost înșelat de oameni, au vrut să tragă bani după mine, acum încearcă și acum”

Citeste si: Culiţă Sterp, pozat cu o brunetă sexy! Artistul a spus adevărul despre ea: "Oameni buni..."

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Citeste si: Berna a aruncat bomba la Puterea Dragostei: "Vreau să vină None"! Jador a reacționat imediat: "Simți nevoia de un cuplu? Vrei să vin să ne..."

Citeste si: Imagini de senzaţie! Jador filmat când cântă "Un trandafir creşte la firida mea" şi piesa favorită a lui Gigi Becali, "Opa opa"

Bernadett: ”Toată lumea e după bani, crede-mă. După faimă și bani”

Jador: ”Crede-mă, toată lumea avea la școală bani, eram și la liceu, toată lumea avea 10, 20 de lei, iar eu 5. Era bine că aveam că să mănânc, eram acasă, la familia mea, era totul bine, dar nu eram la fel ca toți ceilalți. Partea asta m-a și ambiționat ca să fiu peste. Mi-era frică tare de sărăcie”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu va răbufni! Ce a declarat Jador, în exclusivitate, despre Ana de la Puterea Dragostei! Oare aici se încheie frumoasa prietenie?

Culiţă Sterp, pozat cu o brunetă sexy! Artistul a spus adevărul despre ea: "Oameni buni..."

Berna a aruncat bomba la Puterea Dragostei: "Vreau să vină None"! Jador a reacționat imediat: "Simți nevoia de un cuplu? Vrei să vin să ne..."

Reușite pe bandă rulantă pentru Berbeci, Lei și încă 3 zodii. Trag banii la voi pe final de an

Ungurii au trimis o undă de șoc în toată Europa! Budapesta a fost de neclintit: Ambiţia noastră este...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

ANM, anunțul care ne strică Crăciunul! Val de aer tropical peste România

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies